"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Tavi
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de Tavi » 02 Noi 2012, 13:01

Adelin, era o intrebare, nu o afirmatie. Eu unu cred ca daca vrei recordul absolut la o specie din astea trei, baboiul e solutia. Nu stau acu sa caut, dar din cate stiu cei mai mari rapitori au fost prinsi la baboi, nu la naluci.
Dar cum nu sunt sigur, va intreb pe voi.
La pastrav cel putin sunt convins ca e asa, si ca marime si ca numar cu naturale de departe prinsi zel mai bine.
Daca tu nu esti de acord, ignora intrebarea 2 care incepe cu DACA :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Noi 2012, 13:03

Sorin scrie:deci io retin o treaba care s-a zis aici si care mi se pare a fi gaura din covrig ....

deci diferenta dintre fly si spinning e ca dintre a face sex si a face dragoste :D

muscaricii se considera ca ei fac dragoste ....... :D ....de unde si asemanarile dintre ei si tagma feminina care are acceasi conceptie :D
spinnerii fac sex ...... :D ....adica mai grobieni asa ca barbatii .... :D
Pentru afirmatia aia bradypus va fi pedepsit. :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Noi 2012, 13:08

Hell scrie:Pentru ca oricat ti-as explica, tu te iei strict de marimea capturilor.
Intelege, nu pescuiesc sa prind somni si salai, imi place deosebit de mult sa vad cum urmareste naluca. Imi place sa vad un clean ca vine si se pozitioneaza sub musca si sta cu nasul langa ea dar nu pune botul.
Dar poate ne-am saturat de **** in toate pozitile si probam ceva nou.
Un alt nivel de **** :lol:
Pai mai omule tu pana acuma nu ai reusit sa explici nimic in afara de un simplu: "nga, nga, nga incearca si o sa vezi!"...asa ca nu imi zi ca mi-ai tot explicat pt ca nu ai explicat nimic.
De ce e alt nivel (superior!), asta era laitmotivul, in caz ca doresti sa mai incerci un raspuns la obiect... :?
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Noi 2012, 13:19

Tavi scrie:Adelin, era o intrebare, nu o afirmatie. Eu unu cred ca daca vrei recordul absolut la o specie din astea trei, baboiul e solutia. Nu stau acu sa caut, dar din cate stiu cei mai mari rapitori au fost prinsi la baboi, nu la naluci.
Asta cu ce crezi tu ca daca vrei sa prinzi un exemplar record, naturalul e solutia... e ok, nu e gresit, fiecare prinde cum stie mai bine, dar nu inseamna ca asa e la modul general, cum vrei tu sa faci sa para.Vezi nu aduce discutia pe fagasul asta ca e moale si iar te scufunzi...
...deci pana la urma am avut dreptate cu somnul...l-ai prins la rama, nu?! :lol: :lol: :lol: ...cum te-am citit... :lol: :lol: :lol:
WSB CLUB

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 02 Noi 2012, 13:19

Popeye....hai sa o dau asa...la nivelul tau.
Eu prost, tu inteligent.
Eu nu capabil exprimat, tu inteligent.
Uga buga buga....incerci la flai sa vezi cum este? :twisted:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Noi 2012, 13:25

Sorin scrie:deci diferenta dintre fly si spinning e ca dintre a face sex si a face dragoste :D

muscaricii se considera ca ei fac dragoste ....... :D ....de unde si asemanarile dintre ei si tagma feminina care are acceasi conceptie :D
spinnerii fac sex ...... :D ....adica mai grobieni asa ca barbatii .... :D
...de aici si dezamagirile mascate cu argumente de genul: "...noi nu cautam marimea, ... pana nu incerci nu sti, ...pt noi pescuitul e altceva"....
Ce e ma, ce e?! ...ca eu nu am inteles nici acuma dupa jde pagini de sange. :oops:
WSB CLUB

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 02 Noi 2012, 13:26

:lol: nici nu o sa intelegi :D

Eu va parasesc domnilor :D .... am venit de la pescuit si plec inapoi :P
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Noi 2012, 13:28

Hell scrie:Popeye....hai sa o dau asa...la nivelul tau.
Eu prost, tu inteligent.
Eu nu capabil exprimat, tu inteligent.
Uga buga buga....incerci la flai sa vezi cum este? :twisted:
Tu atata poti atata zici, ca am impresia de la un moment dat ca vorbesc cu casetofonul...
:oops:

Bun, deci habar n-ai de ce dai la fly, dar sti tu ca e un nivel superior...desi nu te intereseaza atat de mult pestii!

...asta inteleg eu din ce ai zis tu pana acuma.
Ce sa mai zic...FAIN! :lol:
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 02 Noi 2012, 13:29

MuskMd scrie::lol: nici nu o sa intelegi :D

Eu va parasesc domnilor :D .... am venit de la pescuit si plec inapoi :P
Inca unul care si-a terminat argumentele... :(
WSB CLUB

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 02 Noi 2012, 13:30

Eu totusi nu pot sa inteleg care e marul discordiei in toata aceasta discutie...

1. Adelin, Razvan, Gigi si multi altii pescuiesc la spinning, casting....si o fac pentru ca vor si pentru ca pot
2. Tavi, Muskmd, Hell si putini altii, pescuiesc la FF ...pentru ca vor si pentru ca pot.

Fiecare pescuieste in stilul pe care il vrea, si prinde pestii pe care ii urmareste.. ca or fi ei cleni, pastravi, somni, salai. La final fiecare are gradul lui de satisfactie, se duce acasa, bea o bere, fu*e nevasta/prietena si se declara multumit.

Chiar poate sa compare cineva orgasmul lui Adelin cand prinde o stiuca de 1 m, prins cu scule de cast cu orgasmul lui Hell cand prinde un avat de 3 kg prins la fly? In final, nu au "terminat" amandoi? Sau unul a terminat "aaaaaaaaaaaaaaaaaah" si altul "ahahahahhahahahaaaaaaaaaaahahhahahahahhahaaaahhhhhhhhhhhh fly fishing uber alles style"?

Si atunci, cu ce e mai presus unul decat celalalt? Ca o fi mai greu de pescuit la fly decat la spinning (cel putin la inceput), nu contesta nimeni. Asa o fi si la casting....Dar dupa ce inveti ceva teorie si faci ceva practica...e doar un alt stil de pescuit. Fiecare este liber sa aleaga cum vrea sa pescuiasca, sa se chinuie sa prinda salai la fly in loc sa pescuiasca cu gume sau voblere, sau sa dea cu jiguri la pastrav.

Închis