"Fly - Ultimul nivel in pescuit"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
Hell
veteran
veteran

Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"

Mesaj de Hell » 31 Oct 2012, 17:03

Adelin scrie: eu am spus ca nu are rost sa faci fly in tara lui Gutza daca vrei sa prinzi pesti seriosi...daca vrei bambilici, e ok.
sa inteleg ca tu esti complexat de marimea pestelui?
Sincer, dau 5 de mrene de 4 "chile" prinse la bobler pe o urmarie de avat sanatos intinsa pe 5-10 metri finalizata cu un atac in care sare din apa si isi arata falnic corpul argintiu, apoi pica in bot direct pe streamer.
Dar daca pe voi marimea va multumeste....

@king
Facem ;)

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 31 Oct 2012, 17:11

Draga musca,
io de la minus 10 incep sa ma simt bine, e vremea cand avatii o iau de la 3m in jos,
Imagine finutz ca obletele la pana cu 0,10. ups, m-am tradat ca-mi place entrylevelu, adica pluta fina. :twisted: adica matagi.
Tavi, dureros adevar. Da il dezbatem pe alt topic. Aici, se cheama ca deturnezi frumusate de discutie, sa ramanem la flai vs. any other level.
p.s. clenii mei sunt cei mai mici, asta probabil pentru ca , paradoxal, inca mai cochetez cu flaiu.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 31 Oct 2012, 17:35

Hell scrie:@king
Facem ;)
deja ma si vad mergand la stiuca si avand in barca pe langa batul de jig +batul de spin+ batul de cast si-un bat de fly. :D Daca mai pun si-un bat de pluta si unul de grund deja imi trebuie barca cu remorca (nu ca n-as avea :oops: ) :lol: :lol:
Desi ma cam trec fiorii daca ma gandesc la un "dus " rece prin decembrie sau ianuarie datorat valsului in barca :oops: :shock: :headbash: parca tot mai iute risc asa decat in belly boat :roll: :D

bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 31 Oct 2012, 17:52

Adelin scrie:Voi va chinuiti sa demonstrati contrariul dar cu argumente din baloane de spuma.
trucaje !

e taman invers !

noi... musca 13.. si alti muscari.. detinem bucuria pescuitului ! pe cind voi umblati dupa alte agoniseli materialistilor ! :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 31 Oct 2012, 18:14

bradypus scrie:
Adelin scrie:Voi va chinuiti sa demonstrati contrariul dar cu argumente din baloane de spuma.
trucaje !

e taman invers !

noi... musca 13.. si alti muscari.. detinem bucuria pescuitului ! pe cind voi umblati dupa alte agoniseli materialistilor ! :lol:

...mai Dumi, si aia de lanseaza in iarba la punct fix pe stadion se bucura, dar nu au macar pretentia ca au pus coada la pruna.
De aia nu le are nimeni treaba si probabil ca si acuma is pe stadion si topaie de bucurie ca au nimerit cerculetul din iarba. :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 31 Oct 2012, 18:26

Hell scrie:sa inteleg ca tu esti complexat de marimea pestelui?
Pana acum cred ca tu esti singurul care arati ca ai probleme cu marimea organelor genitale...a nu stiu cata oara o tot dai ca o ai mai mare ca ai coaie mari, bla, bla, bla io n-am zis nimic, dar deh te cam repeti...
Hell scrie:Sincer, dau 5 de mrene de 4 "chile" prinse la bobler pe o urmarie de avat sanatos intinsa pe 5-10 metri finalizata cu un atac in care sare din apa si isi arata falnic corpul argintiu, apoi pica in bot direct pe streamer.
Dar daca pe voi marimea va multumeste....
Ce inseamna avat sanatos?!... ca daca faci referire la un avat de 9-10 kile iti dau dreptate...daca insa zici ca dai 5 mrene de 4 kile prinse la vobler pe un avat cu corpul "falnic" de ala cum am vazut la tine, iti spun sigur ca nu ai prin nici o mreana de 4 kile la artificiala.

....sau ai prins?! :lol: :lol: :lol: :lol: ...sau mai bine nu ne spune... :elkgrin: e mai bine asa! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 31 Oct 2012, 18:29

razvan m. scrie:...... dar fii sigur ca Aradul e un punct foarte important pe harta acestui stil.
..........................................................
......................................................... nu in ultimul rand, prinde pesti adevarati pe ape naturale sau artificiale, adica oriunde exista pesti. Intr-un cuvant, conteaza.
Sa stii ca eu te cred pe cuvant . Dar sa-i mai si elibereze. :lol:
Imagine

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 31 Oct 2012, 18:37

Vai, dar nu trebuia sa scobesti atat de adanc. Gaseai poza respectiva chiar la mine in album : http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... ge_id=6735

Cu din astea rasuflate vii ? :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 31 Oct 2012, 18:45

bradypus scrie:
trucaje !

e taman invers !

noi......... si alti muscari.. detinem bucuria pescuitului ! pe cind voi umblati dupa alte agoniseli materialistilor ! :lol:

sorry brady.. cu mici modificari ale mesajului; daca aveti doar bucuria pescuitului cred ca va trebe si un "peste" :lol:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 31 Oct 2012, 19:23

kingofbeasts scrie: Desi ma cam trec fiorii daca ma gandesc la un "dus " rece prin decembrie sau ianuarie datorat valsului in barca :oops: :shock: :headbash: parca tot mai iute risc asa decat in belly boat :roll: :D
:D ..... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Închis