"Fly - Ultimul nivel in pescuit"
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"
Ranga, nu vezi ca pe tine nu te baga nimeni in seama ? Degeaba dai din coada si tu pe aici ca nu ne jucam cu tine. Esti neinteresant. Pa ! 

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
- semlecangheorghe
- veteran
Tavi scrie:Deci avem asa: de ce musca 13 e naspa:
nu are poze cu pesti mari
delapidare
insusit banii de populare
populare ...dar oare a crescut efectivul de pastrav? Doamne cata curiozitate dezinteresata... Cum ai stat Razvane 3 ani fara sa stii daca a crescut efectivul de pastrav, pestele tau favorit, pe raul ala secret? Ai putut dormi noaptea?![]()
Am si io o intrebare: voi trei ati facut un brainstorming? Da? Naspa, penca rascoliti cam aceleasi subiecte fumate ale terminatorului. Un copy paste era mai eficient.![]()
Pardon, cred ca asta e contributia voastra:
Hell are coaie din 2009 pana in prezent
Urmeaza in antiteza de ce wsb e cool. Stati pe-aproape.
Hai sa vedem ce mai scormoniti prin analele forumului, mi-am desfacut o bere.
Repet,nu mai bine vorbim de fly,pesti,pescuit,etc??
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Dar unde ti-e simtul umorului? sa inteleg ca sagetzica aia ai pus-o asaaa.... la bascalie.... ca-n alte dati? Hai fra' ca-i caterinca colegiala... doar nu creapa lumea pentru ceva mrene luate-n prohibitie... doar le-ai luat de pe balta privata; si dadeai dupa stiuca.... Eu unul zau ca te inteleg (dar asa-i ca nu te intereseaza?)razvan m. scrie:Ranga, nu vezi ca pe tine nu te baga nimeni in seama ? Degeaba dai din coada si tu pe aici ca nu ne jucam cu tine. Esti neinteresant. Pa !

Normal ca am coaie mari Razvane, Adelin a recunoscutAdelin scrie: Tu ai coaie mari
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ultima oară modificat 26 Noi 2012, 22:43 de către Hell, modificat 1 dată în total.
- semlecangheorghe
- veteran
Hell scrie:Gigi, esti retard.... Priveste data
Masoara-ti cuvintele....Eu te-am invitat sa revenim pe coordonate normale..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Jiji, ce faci frate? ti s-au starnit pofte de discutii on-topic? fa-ti un ceai ca poate te paste vreo raceala... 

De acord. Dar nu eu am deschis cutia Pandorei. Ups, calculiciul, bata-l vinasemlecangheorghe scrie: Repet,nu mai bine vorbim de fly,pesti,pescuit,etc??

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Primesti exact ce meriti. Ai aruncat cu rahat asa aiurea.semlecangheorghe scrie:Hell scrie:Gigi, esti retard.... Priveste data
Masoara-ti cuvintele....Eu te-am invitat sa revenim pe coordonate normale..
Ai luat o postare din 2009 si o aduci in fata ca sa ce? Sa dovedesti ca ce?
Sincer, asteptai sa revin pe coordonate normale in timp ce tu..... hai gigi, nu mai arata cu degetul la aschia din ochiul meu cand tu nu iti vezi ditamai buturuga

Cu unul ca el n-am subiecte comune. I-am vazut prietenii pe pescarhoinar.ro si imi e de ajuns. Vorba aia, spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa iti spun cine esti...Hell scrie:![]()
![]()
Te-a atins![]()
Acuma n-am timp, tre sa ma culc ca dimineata ma trezesc de vreme, dar o sa revin cu niste imagini de pe pescarhoitar.ro ca sa vedeti la ce ma refer. Acuma daca el nu s-a fotografiat ca si prietenii sai, e treaba lui. Poate s-ar fi fotografiat si el daca avea cu ce. Nu cred ca tre sa ii ridicam statui pentru asta.
Dar o sa revin si cu cateva "aspecte legale" privind popularea !

Sud-Est, Romania undeva in Balcani