orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
semlecangheorghe
- veteran

Mah Rine,daca iti zic ca esti retard iar te superi pe mine..
u mai stiu in ce topic spuneai ca esti scarbit cand vezi la Dunare pescarii cu "padurea" de lansete intinse. Tocmai mi-am adus aminte cum ti-au confiscat betele pe Ghioroc pentru ca aveai intinse mai mult decat prevede legea.
Nu ne povesteti si noua ?
Eu nu pescuiesc la Dunare.
Arata-mi unde am zis eu ca sint scirbit de pescarii aia cu padurea de lansete??
Fabian s-a adresat lui Adelin,el pescuieste la Dunare. Nu eu...
Asa ca astept raspunsul la intrebarea mea,cu mentiunea ca avocatii din oficiu cu retard sever ar fi mai bine sa stea deoparte..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
semlecangheorghe
- veteran

Rine, Fabian,dalin ,astept un raspuns....s-au va tras stiuca in trestii??
Tavi multzam'or trecut 5 min....de acu poti baga din nou limba in ochiul maroo al lui Fabian...sorinache iti tine companie oricum, nu-l lasa singur..
.
-
rine
- veteran

nu mai interpreta.
e clar ca adelin e scarbit doar de aia de pe dunare ; de aia de pe ghioroc nu . de ce nu?
asta-i contestul
asa-i ?
gerula 2

-
tavistan
- veteran

semlecangheorghe scrie:Rine, Fabian,dalin ,astept un raspuns....s-au va tras stiuca in trestii??
...
Io mi-am luat o bere si astept ca bietu' Jiji sa primeasca satisfactie! Uite ca a fandat si-si flendura floreta!

-
rine
- veteran

semlecangheorghe scrie:Mah Rine,daca iti zic ca esti retard iar te superi pe mine..
atata poti atata zici mah ala de arde ani si si etape in pescuit.
ranga sa adresat catre amandoi in aceeasi postare si tu incerci sa speculezi si sa creezi o oarecare confuzie.
-
semlecangheorghe
- veteran

rine scrie:semlecangheorghe scrie:Mah Rine,daca iti zic ca esti retard iar te superi pe mine..
atata poti atata zici mah ala de arde ani si si etape in pescuit.
ranga sa adresat catre amandoi in aceeasi postare si tu incerci sa speculezi si sa creezi o oarecare confuzie.
Nu mai insista in penibilitatea ta..
L-ati pupat in ochiu' maro,pe unu care nu intelege bine din prima..e oleaca retard..,si toti cei de-o seama cu el ...il felicita..E normal..omenesc...daca le aratio 'oglinda'..au ochii rosii si musca-n stinga si dreapta..
.
-
Sorin
- Moderator

semlecangheorghe scrie:Sorin scrie:
Crede-ma ca si eu m-am deselat de ris cind am vazut ...manusi,batic, si sapca cu umeras..
Tu asa pescuiesti de obicei??
Cam cit stai in fata oglinzii??
Da la coafor nu mergi??
Ar fi pacat sa apari aiurea pe sticla,ca nah,iesti vedeta..da' la ce vedeta iesti deabia ai luat fo 2 strapi..slab de tot
cum esti tu in barca aia , plus faptul ca razi de mine .....imi da o senzatie de comfort
tu ai fost cu AJVPS -ul ca iepurasul .....care iar n-avea basca

.....geaba scotea permis dupa permis
ma deci ciorapu ala ar trebui sa fie lait motivul tau
el e ceea ce te caracterizeaza
in fulminanta ta evolutie in pescuit de la tambalagiul din 2006 care dadea la stiuca cu baboi .......la THE SPECIAL ONE care esti acum cochetand cu flyul , spiral wrapul a fost o biata halta in care nici n-ai oprit . ....pe tot acest firmament luminos ...ciorapul ei da ciorapul ALA e firul rosu ...el e acelasi
auzi cica mama molie zice catre puii ei : .....daca vreti sa papati mohair ...intai trebe sa papati ciorapel

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
semlecangheorghe
- veteran

Zice Ranga catre Adelin..
u mai stiu in ce topic spuneai ca esti scarbit cand vezi la Dunare pescarii cu "padurea" de lansete intinse. Tocmai mi-am adus aminte cum ti-au confiscat betele pe Ghioroc pentru ca aveai intinse mai mult decat prevede legea.
Nu ne povesteti si noua ?
Doar un handicap sever la creier poate intelege ca acolo este vorba de mine,care nu pescuiesc pe Dunare..si nu am zis niciunde aia cu padurea de lansete
Fabiaaan...unde naiba iesti??Schmbi mesaje cu aschilopatul de Dalin..Stai sa vezi dupa ce se intilneste cu Ciprian..

.
-
semlecangheorghe
- veteran

Sorin scrie:semlecangheorghe scrie:Sorin scrie:
Crede-ma ca si eu m-am deselat de ris cind am vazut ...manusi,batic, si sapca cu umeras..
Tu asa pescuiesti de obicei??
Cam cit stai in fata oglinzii??
Da la coafor nu mergi??
Ar fi pacat sa apari aiurea pe sticla,ca nah,iesti vedeta..da' la ce vedeta iesti deabia ai luat fo 2 strapi..slab de tot
cum esti tu in barca aia , plus faptul ca razi de mine .....imi da o senzatie de comfort
tu ai fost cu AJVPS -ul ca iepurasul .....care iar n-avea basca

.....geaba scotea permis dupa permis
ma deci ciorapu ala ar trebui sa fie lait motivul tau
el e ceea ce te caracterizeaza
in fulminanta ta evolutie in pescuit de la tambalagiul din 2006 care dadea la stiuca cu baboi .......la THE SPECIAL ONE care esti acum cochetand cu flyul , spiral wrapul a fost o biata halta in care nici n-ai oprit . ....pe tot acest firmament luminos ...ciorapul ei da ciorapul ALA e firul rosu ...el e acelasi
auzi cica mama molie zice catre puii ei : .....daca vreti sa papati mohair ...intai trebe sa papati ciorapel

Din partea mea aceeasi urare 'imprumutata' de la membrii muska 13...
..'Sa-mi sugi ciorapii,...mucosule'
Fetisoara lui,spuma laptelui..sa nu io arda soarele cumva...brae,n-ai inghitit baticul ala??Si numa' doi strapi??Pentru aia s-o deplasat ditai caru acvatic de filmare..
Poi nu-i de mirare ca atunci cind ne-ai reprezentat la bass,am iesit pa linga...La cite stii du despre boblere ,e clar..

.