Numai ca a venit libertatea si "literatura de sertar" a ramas tot acolo, prin sertare. Adica ia-o de unde nu-i.

Cam asa sunteti si voi, culturistii.... aaaaa, pardon !.... culturalizatii. Aveti marfa, dar o tineti la sertar.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pesti sunt dar pentru cine stie sa-i prinda, pt restu' sunt mai putini, dar asta, din pacate pt unii se vede doar din poze:MuskMd scrie:facem showbiz intr-o tara cu belele grave si fara pesti ....razvan m. scrie: Aradul a dat campioni si vicecampioni nationali, membrii in lotul national, a organizat nenumarate etape de campionat, a participat la mondiale, are o activitate publicistica insemnata (in media scrisa, on line si TV), are o scoala importanta de rodbuilding si lurebuilding
Sunt convins ca mai sunt si altii, despre asta vorbeam inca de la inceputul polemicii, dar in fly i-am gasit pe cei mai aproape prin germania...or mai fi si prin polonia, slovacia, croatia, dar cu astia dintre carpati e o problema...cred ca tot de nivel.MuskMd scrie:razvan m. scrie:felicitari dar daca aveti senzatia ca sunteti singurii.....va spun eu ca mai sunt si altii...dar nu-s asa conectati la showbizrazvan m. scrie: prinde pesti adevarati pe ape naturale sau artificiale, adica oriunde exista pesti.![]()
:
razvan m. scrie:Oricum ai intoarce-o, capitala fly-ului romanesc tot la Cluj este. Cum ar veni, in fly fishing soarele de la Cluj rasare !
Ce sa-i faci, pe la noi pescuitul e la nivel de artarazvan m. scrie:Pe cand Sibiul e mai mult o capitala... culturala !![]()
![]()
inca un nimfarAdelin scrie:razvan m. scrie:Oricum ai intoarce-o, capitala fly-ului romanesc tot la Cluj este. Cum ar veni, in fly fishing soarele de la Cluj rasare !
...si apropos de ce zicea si Razvan, e cat se poate de clar ca acolo e miezul fly-iului in Romania...imi pare rau sa o spun ca nu e la Arad, dar Clujul e fruncea!
Foarte frumos spus, nu degeaba e capitala la Sibiu.kingofbeasts scrie:Ce sa-i faci, pe la noi pescuitul e la nivel de artarazvan m. scrie:Pe cand Sibiul e mai mult o capitala... culturala !![]()
![]()
ca orice arta e rezervata cunoscatorilor si se etaleaza in cercuri restranse
![]()
![]()
Daca va tineti in continuare seris de treaba, in 2-3 ani Cenaclul literar-artistic Musca XIII ar putea face turnee prin tara, precum Cenaclul Flacara de pe vremuri.kingofbeasts scrie: Ce sa-i faci, pe la noi pescuitul e la nivel de artaca orice arta e rezervata cunoscatorilor si se etaleaza in cercuri restranse
![]()
![]()