semlecangheorghe scrie: N-am voie...contin unele informatii secrete surprinse accidental..
hai bre ca nu te cred...
paint , alea alea....

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
semlecangheorghe scrie: N-am voie...contin unele informatii secrete surprinse accidental..
Gigi , ma gandesc ca un secret ar consta intr-o naluca, intr-un loc , din astea care nu se pun pe forumuri..ori la tine e altceva, ai prins la fly pe o balta privata.semlecangheorghe scrie:Cu proxima ocazie o sa fac unele special pentru tine,cu dedicatie..alea deocamdata ramin cum sint..
semlecangheorghe scrie:![]()
![]()
![]()
eeeh,nu stii tu..
Io nu imi amintesc sa fi avut asemenea rataciri, daca voiam sa pun mana pe o lanseta de fly o aveam in rastel si chiar faceam treaba cu ea nu doar o tineam acolo...de lansat nu cred ca se pune problema...am copilarit cu filmele de karate chinezesti, iar Biciul fermecat m-a tinut ocupat cu pleasne de 2-3 m deci stiu cum se tine in aer o atza.semlecangheorghe scrie:
Io ti-am zis ,dar tu inca negi,desi la Vladi ai fost la un pas sa pui mina pe joarda..in final asta te asteapta...![]()
![]()
Cine mah??Eu??Nu de Adelin era vorba??Sau ai fost gresit informat...vezi ca Dalin asta te face din minciuni de n-ai aer..ranga scrie:semlecangheorghe scrie:![]()
![]()
![]()
eeeh,nu stii tu..
daca nu te lasa , asta e...![]()
![]()
Dar poate ne povestesti cum ti-au confiscat betele pe Ghioroc . Dadeai la pluta atunci ?