filmuletz

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Adi G
veteran
veteran

Re: filmuletz

Mesaj de Adi G » 12 Oct 2013, 17:12

gabitoi scrie:
adyy scrie:cam trist, dar e imposibil sa nu te regasesti in minim 1-2 situatii:
http://prostiipe.net/2013/10/esti-roman-daca/
Nu reusesc sa dechid linkul:
Not Found

The requested URL /2013/10/esti-roman-daca/ was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

:wallbash: :fluch

Da un sarci pa iutub: esti roman daca :wink:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 12 Oct 2013, 17:35

http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

gabitoi
veteran
veteran

Mesaj de gabitoi » 12 Oct 2013, 20:15

Adi G scrie:
gabitoi scrie:
adyy scrie:cam trist, dar e imposibil sa nu te regasesti in minim 1-2 situatii:
http://prostiipe.net/2013/10/esti-roman-daca/
Nu reusesc sa dechid linkul:
Not Found

The requested URL /2013/10/esti-roman-daca/ was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

:wallbash: :fluch

Da un sarci pa iutub: esti roman daca :wink:
Merci .
:respekt:
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 14 Oct 2013, 11:38

Taticu' , tu esti "chirias" la noi, dupa cum te "esprimi " ...."live" sau pe net ...Papilele tale gustative au alt format ...mai cu paprika, mai cu gulas, etc....Vezi cati sunt inscrisi pe forum, si, dupa ce ultimul dintre useri si-a spus parerea, vorbeste si tu ...in ce limba vrei ...ca nici tu nu mai stii cum sa faci sa pari destept si sa iesi in evidenta ...Sper c-ai inteles ca esti ULTIMUL OM care poate scrie la topicul despre romani :wink: :wink: ...
Vezi ca esti dator cu raspunsuri ...La tupeul si importanta ce ti-o dai singur, romanii mai asteapta ...Limbariteaza-te in straineza ...Pt tine-i ceva sublim ...Pe noi ne doare-n "vobler " :D :D

Io-s roman, incepand de la plasa de rafie (folosita in prohibitie , cu un pietroi la fund :oops: :oops: ), si terminand cu ceafa de porc la gratar, cu cartofi pai ( ce-mi placeeee!!! :P :P :P :P )...Din toate, cam cu 70% ma nimeresc ...le-am facut sau le voi face ...Asta este ! Nu ma deranjeaza cand vad "ULK"-isti nefinalizati biologic facand haz de experientele lor familiare ...Autocritica o apreciau si comunistii...Era virtute :lol: :lol: Modestia, pt unii, e o notiune abstracta ...asa-i ulkaule :wink: :wink: :?:

Si, ca sa nu fiu "off topic" ...Daca a mai auzit careva treaba asta sa spuna! ...Cred ca-i "breaking news" ( ca sa priceapa ulekaul :mrgreen: : O mamica, romanca la greu, a interzis sotului si copilului sa manance cartofi duminica , pt ca , dupa ultimele cercetari, luni vor fi terminati dpv intelectual :shock: :shock: ...Precizare strict necesara : mamica e profesoara, taticul e asistent universitar ...Suntem romani :P :P

Io va zic d-alea concrete , nu galme de copii handicapati , chiori de foame , ce-si indoapa burtica creatza cu struguri acri .... :D :D

adyy
junior
junior

Mesaj de adyy » 13 Feb 2014, 11:44

Solzosu' ?!?
Uite ca sa-ti mai treaca ofu: http://www.youtube.com/watch?v=j5onkl2EHV4

P.S. Linkul este valabil si pentru ceilalti utilizatori ai forumului ;-)
(Ranjete placute!)

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 21 Feb 2014, 18:51

adyy scrie:Solzosu' ?!?
Uite ca sa-ti mai treaca ofu: http://www.youtube.com/watch?v=j5onkl2EHV4

P.S. Linkul este valabil si pentru ceilalti utilizatori ai forumului ;-)
(Ranjete placute!)
@ adyy ( e "y" cu doua puncte , sau neaoshul adi ? ) ...Nu de alta, dar are un fel de rezonantza in genul : Diiii, gloaba, diii....cand ajung in targ , te vand !
Acuma, cu "ofu" meu nu stiu daca esti in masura a fi capabil :wink: :wink: Nu de alta, dar eu am crestetul tzuguiat ca Oblio, fruntea ingusta , de neanderthalian, priviri crucishe ca radarul...Doar falcile sunt mari , de mancacios si vorbaretz ! Asa ca nu ma "lipesc" de doctoratele tale . Vrei sa fii mai explicit ? Limbajul articulat e apanajul oricarui om . Singura problema e de exprimare ! Dar, atunci cand exprimarea e deficitara , apar lincuri :wink: :wink: :oops: :oops: :P ...Sa traduc si-n logaritmi, sau in H2so4 , in protozoare sau monocotiledonate , in diftongi , gene recesive, muscat ottonel, rame rosii de gunoi, mushte de-a mede-ului :twisted: , etc...Incearca sa-mi explici ce-ai vrut sa spui ...Daca poti, ca nu-i musai . Daca taci, vor intelege toti ca nu esti in masura a fi capabil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Si solzosu' ramane cu solzii ...si tu ajungi in targ :wink: :wink: ...Diiii!

PS-ul e chiar deplasat ! Astept raspunsul pt cele de mai sus ...Si-apoi, vedem si cu "ranjetele " ...

adyy
junior
junior

Mesaj de adyy » 21 Feb 2014, 20:55

biban solzos scrie: ...Daca poti, ca nu-i musai . Daca taci, vor intelege toti ca nu esti in masura a fi capabil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cred ca pot trai cu imaginea asta. :elkgrin:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 21 Feb 2014, 21:00

adyy scrie:
Cred ca pot trai cu imaginea asta. :elkgrin:
Corect! In cazul asta, "Durex" i-si cere scuze celorlalti forumisti pt prezenta ta ....Sanatate maxima !

Scrie răspuns