Taticu' , tu esti "chirias" la noi, dupa cum te "esprimi " ...."live" sau pe net ...Papilele tale gustative au alt format ...mai cu paprika, mai cu gulas, etc....Vezi cati sunt inscrisi pe forum, si, dupa ce ultimul dintre useri si-a spus parerea, vorbeste si tu ...in ce limba vrei ...ca nici tu nu mai stii cum sa faci sa pari destept si sa iesi in evidenta ...Sper c-ai inteles ca esti ULTIMUL OM care poate scrie la topicul despre romani

...
Vezi ca esti dator cu raspunsuri ...La tupeul si importanta ce ti-o dai singur, romanii mai asteapta ...Limbariteaza-te in straineza ...Pt tine-i ceva sublim ...Pe noi ne doare-n "vobler "
Io-s roman, incepand de la plasa de rafie (folosita in prohibitie , cu un pietroi la fund

), si terminand cu ceafa de porc la gratar, cu cartofi pai ( ce-mi placeeee!!!

)...Din toate, cam cu 70% ma nimeresc ...le-am facut sau le voi face ...Asta este ! Nu ma deranjeaza cand vad "ULK"-isti nefinalizati biologic facand haz de experientele lor familiare ...Autocritica o apreciau si comunistii...Era virtute

Modestia, pt unii, e o notiune abstracta ...asa-i ulkaule
Si, ca sa nu fiu "off topic" ...Daca a mai auzit careva treaba asta sa spuna! ...Cred ca-i "breaking news" ( ca sa priceapa ulekaul

: O mamica, romanca la greu, a interzis sotului si copilului sa manance cartofi duminica , pt ca , dupa ultimele cercetari, luni vor fi terminati dpv intelectual

...Precizare strict necesara : mamica e profesoara, taticul e asistent universitar ...Suntem romani
Io va zic d-alea concrete , nu galme de copii handicapati , chiori de foame , ce-si indoapa burtica creatza cu struguri acri ....