Film cu animale...trist :(

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 27 Iun 2008, 10:49

SF scrie:
Adi_ scrie:daca nu crezi nu inseamna ca nu exista :)
si daca nu cezi, te faci tu singur un fel de... dumnezeu ca sa hotarasti ca e timpul ca cineva sa moara sau nu?
Nu cred ca are rost sa amestecam pe Domnu pe aici , ii omeneste sa curmi o suferinta , nu-i ceva dumnezeiesc .

Fir Intins!!!
pai daca Domnu' da viata, tot el sa o si ia! Eu asa gandesc cand e vorba de oameni. Cu animalele e alta treaba.

Din ce spui tu inteleg ca esti de acord si cu sinuciderea, nu? Ca si sinucigasul vrea sa-si curme o suferinta probabil, trupeasca sau sufleteasca...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Iun 2008, 11:11

Adi_ scrie:
pai daca Domnu' da viata, tot el sa o si ia! Eu asa gandesc cand e vorba de oameni. Cu animalele e alta treaba.

Din ce spui tu inteleg ca esti de acord si cu sinuciderea, nu? Ca si sinucigasul vrea sa-si curme o suferinta probabil, trupeasca sau sufleteasca...
Originea omului , si implicit a vietii pe Terra inca nu-i clara , si multa lume isi sparge capu de multa vreme sa afle cum de existam . Unii sustin ca-i opera lui Dumnezeu .

Daca vezi pe unu ca se ineaca intr-un riu inghetat , si singura posibilitate sa-l salvezi i sa te arunci dupa el , cu mari sanse sa te traga la fund , stiind ca poti sa mori , tehnic ii o sinucidere . Nu te-ai arunca dupa copilu tau ? Si mori in incercarea de-a salva pe altu , stiind ca sint sanse mari sa mori !
Sau daca ala care se omoara ii bolnav psihic ? Picturile care infatiseaza raiu is pline de oameni zimbitori si curati , perfecti , doar cei mai buni si nepatati ajung acolo , uita oare Dumnezeu insa ca tot el ii face si pe psihopati criminali , sociopati , schizofrenici si alde din astia , ne lasa pe noi sa traim cu ei , dupa ce mor insa ii arunca in iad , isi trimite cu propria mina creatia la dracu , asta nu-i un fel de sinucidere , io te-am facut , io te trimit in iad !?

Fir Intins!!!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 27 Iun 2008, 12:04

SF, vreau sa-ti raspund doar in mare, ca daca intram in detalii stricam topicul asta.
- pt. mine e clar care-i treaba cu aparitia vietii, ma numar printre cei care "sustin ca-i opera lui Dumnezeu"
- daca mi-as vedea copilul in conditiile de care ziceai, da, as sari dupa el, chair daca exista posibilitatea sa mor. nu e sigur ca voi muri, e doar probabil :) si nu cred ca e un pacat sa-ti dai viata incercand sa-ti salvezi copilul. Oare jertfirea lui Isus pe cruce a fost sinucidere? Ca doar de buna voie a facut-o.
- Dumnezeu nu trimite pe nimeni in iad, numai ca si-o face fiecare cu mana lui :)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 27 Iun 2008, 18:55

abia astept sa curm suferintele unor salai, dar cred ca si ei vor fi bucurosi pt ca sunt prinsi de mine... :)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 28 Iun 2008, 12:24

Adi_ scrie:- Dumnezeu nu trimite pe nimeni in iad, numai ca si-o face fiecare cu mana lui :)
ok.. daca ar fi asa cum spui tu ... mai e varianta aia cu spoveditul si iertarea pacatelor... deci logic ar fi ca poti face toata viata o grama de prosti ( pacate ) dar daca te-ai spovedit atunci te-a iertat si ca atare esti curat... deci ai destinatia fix in rai ? :lol:

deci deducem ca hotel iad ar trebui sa fie falimentar din lipsa de turisti braconeri :lol:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 30 Iun 2008, 07:42

:)
imi pare rau, dar ai luat-o rau pe ulei

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 30 Iun 2008, 12:31

kuintautti scrie:
deci deducem ca hotel iad ar trebui sa fie falimentar din lipsa de turisti braconeri :lol:
Stai linistit , nu stii vorba aia , speranta moare ultima :lol: :lol: K , ce preferi , sa stai pe un butoi de smoala in iad cu o sticla de alcool in mina , sau sa te dai dupa fluturi prin rai , in sistem c&r , imbracat in straie albe , :lol: :lol:

Fir Intins!!!

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 30 Iun 2008, 19:44

Adi_ scrie::)
imi pare rau, dar ai luat-o rau pe ulei
aratane tu calea cea buna ! :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 30 Iun 2008, 19:48

SF scrie:
kuintautti scrie:
Stai linistit , nu stii vorba aia , speranta moare ultima :lol: :lol: K , ce preferi , sa stai pe un butoi de smoala in iad cu o sticla de alcool in mina , sau sa te dai dupa fluturi prin rai , in sistem c&r , imbracat in straie albe , :lol: :lol:

Fir Intins!!!
printre altele... daca torscaul curje la robinet si fara contuar ... nu mai contea unde sint ! :lol: sau pot sa zic ca sint in "rai" ! :lol:

Scrie răspuns