....120 buc de clean domnu' sa va zic de ce pt ca dvs in comparatie cu lacusta aveti cap,dar este putin folosit

Adisor dragule...asta o fost iepocala..

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
....120 buc de clean domnu' sa va zic de ce pt ca dvs in comparatie cu lacusta aveti cap,dar este putin folosit
inside in my head , sweetwater friendsemlecangheorghe scrie:SF scrie:Categoria sweetwater , hack you allowed, furculision around ,please don't gosemlecangheorghe scrie:... ''ithincisamonsterinsideinmaihad''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imaturu Masterclen arunca o piatra , cativa maturi se arunca sa o scoata . De ce dai bre cu pietre , se intreaba unii dintre maturii saritori , nu vezi ca esti imatur .
...'''ma lesi''...
Petreush, du-te la munca ca n-ai bani nici sa vii pe Vladi odata pe an..hai..la patron si pune iepuroii la saltea..
Foarte tare nascocirea asta compusaSF scrie:Categoria sweetwater , hack you allowed, furculision around ,please don't gosemlecangheorghe scrie:... ''ithincisamonsterinsideinmaihad''![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imaturu Masterclen arunca o piatra , cativa maturi se arunca sa o scoata . De ce dai bre cu pietre , se intreaba unii dintre maturii saritori , nu vezi ca esti imatur .
Stai linistit cu banul,stii de cand ma rog de admin?RAFYYY91 scrie:and the prize for the most successful troll on rapitori.ro/forum goes to.... Masterclen Adi!!!va rog eu nu-l banati ca am ce citi pe seara, dorm mai bine dupa ce citesc cateva pagini d-astea
![]()
![]()
Ne spui si noua cum?Masterclen Adi scrie: Nu am sanse,dar acum stiu sa sterg un topic singur.
...Ioi, sant miscat pin' la nivel microcelular..ce micro...nano..MuskMd scrie:gigele io chiar te laudam acolo....![]()
iar de crocante stie tanaru masterclean
Postezi un link reclama,si gata topicu' este doveditsorinB scrie:Ne spui si noua cum?Masterclen Adi scrie: Nu am sanse,dar acum stiu sa sterg un topic singur.