SF scrie: Nu am vazut meciu , da tinind cont de pozitia in care se aflau nu tre sa te spargi in figuri si sa risti leziuni inutile. Fir intins!!!
nu, SF, ai nostri au ajuns la poarta de mai multe ori, si-au ramas si singuri cu portarul, da' a refuzat mingea sa intre in poarta ... numa cand ma gandesc la ratarea lu' Banel in meciul cu bulgarii ... si alea de dupa, ca parca faceau concurs, cine rateaza mai mult singur cu portarul. meciul a fost de coma. cred ca astia inchid ochii cand trag la poarta. s-a dat el, piturca, rotund la presa, cum ca echipa nu e dependenta nici de mutu, nici de chivu, da' frate in meciuri d'astea cu presiune, un mutu ii scoate din rahat, chit ca vai mama lor, si-au creat ocazii cat casa poporului.
pe urma, au avut albanezii un varf de le-o ascundea mereu alor nostri. a inscris dintre doi fundasi (ca ailalti doi erau la mai mult de doi metri de el!!!), a mai avut o bara de l-a lasat pe lobont pe scaun la dentist, si au mai ratat, chiar si cand erau in 9 oameni.
dica, ca sa dea doua goluri, are nevoie de cinci one to one cu portarul advers.
de multe ori au comportamentul ala de oaie speriata ca in meciul midlesborough-steaua (si pe cuvant e un meci de care nu vreau sa-mi aduc aminte) sau dinamo-lazio.
meciul ala cu bulgarii a demonstrat ca inca nu suntem ceea ce vrem sa fim. si intr-un fel ii dau dreptate lu' chivu, chit ca a fost cam magar la faza asta, la inceput vroiam doar sa ne calificam si acu' facem figuri cu locu' intai in grupa, sa terminam neinvinsi ... ete na'?!