FAN COURIER EXPRES tarife "nesimtite"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 26 Mai 2010, 09:44

Radu_T scrie:Nu de aia e vorba 850 e rambursul ...dar deasupra rubricii unde se trece rambursu mai este o rubrica unde daca doresti declari valoarea la ce trimiti ....aia se numeste valoare declarata ...adica la cat asiguri tu produsul respectiv...e din aia se mai i-a 1 % pe langa aia 2% de la ramburs.....+ plicu in care pleaca banii inapoi 10ron.... + greutatea coletului care a venit la tine .....
Mie mi se pare normal sa asigur produsul la valoarea reala .... adica ceea declarata ptr. plata ramburs . Sa fiu asigurat ca primesc banii chiar daca se rataceste coletul pe drum . In rest fiecare face cum vrea .
Inainte de expediere poti calcula toate taxele , daca nu-iti convine cauti alt furnizor de transport .
Pana in momentul de fata , erau singurii care aveau un preti bun si erau punctuali ... N-am nici un interes sa apar pe firma respectiva , dar pana acum fata de mine au fost corecti 100 % .

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 26 Mai 2010, 10:21

Fara a dori sa fac reclama sau anti reclama, Fan Curier este intr-adevar rapid si prompt. Ma refer atat la durata de cand se face comanda pentru expeditie cat si durata pana la livrare. Despre ramburs... si acesta se misca foarte repede.

Am mai lucrat cu Nemo, iar acestia se misca repejor atat la preluarea coletului cat si la destinatar, insa pentru ramburs dureaza cca 5 zile lucratoare din momentul in care au fost incasati banii. Posta romana intr-adevar este cea mai ieftina dar si cea mai nesigura.

O data am colaborat cu Priority Post si pe langa faptul ca a durat ceva (vreo 3 zile lucratoare) s-au "fastacit", le-au bramburit le-au... :lol: cu alte cuvinte isi merita reputatia de a apela la ei doar cand nu ai incotro.

Prin Posta Romana, varianta clasica, ma innebuneste gandul ca trebuie sa astept acea instiintare prin care sunt anuntat ca am un colet (de regula postatul meu omite sa le puna la cutia postala) + drumul pana la posta + coada + zeflemeaua functionarului + coifaiala => te apuca toti dracii de pe lumea asta si de pe cealalta la un loc :lol:

Revin la ideea de la care a luat nastere acest topic prin care "imi esprim ferma convingere" :) ca nu marita a fi cumparate din provincie lucruri ieftine deoarece suma totala ce urmeaza a fi achitata este mai mare decat cea de la un magazin local... de multe ori situat in imediata apropiere a casei.
Bucuresti

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rookie4ever » 17 Dec 2010, 10:36

Cred ca am sa subsriu si el topicului asta, dar trebuie sa mai astept 2-3 zile si sa investighez problema...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 17 Dec 2010, 10:42

rookie4ever scrie:Cred ca am sa subsriu si el topicului asta, dar trebuie sa mai astept 2-3 zile si sa investighez problema...
Sunt cazuri si cazuri ...la mine tocmai au incasat banii de transport de 2 ori si de la mine si de la "noul proprietar" .... figurand ca destinatar, cu toate ca am precizat ca toate cheltuielile platesc eu.
:evil: Cica eroare de sistem :shock: si sa mearga dupa bani ,ca nu mai duc acasa :twisted:

rookie4ever
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rookie4ever » 17 Dec 2010, 13:30

Sunt cazuri si cazuri ...la mine tocmai au incasat banii de transport de 2 ori si de la mine si de la "noul proprietar" .... figurand ca destinatar, cu toate ca am precizat ca toate cheltuielile platesc eu.
...
Exact aceeasi problema am intampinat-o si eu... Am sa incerc sa clarific situatia. Nu stiu daca voi reusi. Cred ca nu le mai dau prime (sau salarii?) si angajatii isi fac singuri banii... de ce nu?

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 17 Dec 2010, 13:33

Problema asta se poate rezolva daca la expeditie se plateste transportul, iar valoarea rambursului cuprinde si aceasta suma.
Bucuresti

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 17 Dec 2010, 19:07

feugen scrie:Problema asta se poate rezolva daca la expeditie se plateste transportul, iar valoarea rambursului cuprinde si aceasta suma.
Nu era ramburs !!!...am trimis un colet care a platit in avans prin card . Am zis la curier ca eu trimit in localitatea xy si achit toata suma el ridica doar coletul ... trimit coletul si peste 2 zile cand ajunge la destinatar agentul de acolo mai cere inca o data suma respectiva... tipul fiind luat prin surprindere plateste fara sa ma suna nu era o suma mare sub 100 ron ,dar totusi ....
Intreb eu daca a primit coletul si merge produsul ? e totul ok, zice si atunci aminteste ca a primit si merge dar trebuia sa zic ca plateste in plus transportul ...zic ca am platit si eu nervos il sun pe cei de la curier , la noi la ei la centru cam 30 minute pana zic ca era o eroare de sistem si sa mearga la sediu cu chitanta primita si primeste banii :shock: ...
Precizez ca am trimis de nenumarate ori, era cand plata era juma- juma, cand plateam eu sau doar destinatarul , dar asa n-am patit niciodata !
Pana la urma s-a dus pe la curier sa recupereze banii ca nu au avut agent care sa treaca pe acolo :shock: ....

Scrie răspuns