Cateva intrebari ma imult sau mai putin traznite, care sa va puna imaginatia, obiectivitatea, simtul etic si alte cateva trasaturi la incercare.
1. Esti unul din liderii unei superputeri economice/militare a lumii si o nava neidentificata, cel mai probabil de origine extraterestra se apropie de Terra cu intentia de a ateriza. Toate incercarile de a stabili contact cu ea au esuat. Cum actionezi?
2. Ai intalnit un dragon, care conform legendei este una din cele mai vechi fiinte din lume, care au creeat pamantul, au asistat la evolutia omenirii de la inceputuri si pana acum, cu o intelepciune si o experienta incalculabila. Poti sa il intrebi 3 lucruri. Orice. Ce l-ai intreba?
3. Esti intr-un depozit nuclear subteran aflat in apropierea unei metropole oarecare. 5 rachete nucleare din depozit sunt programate sa plece din depozit si sa pulverizeze metropola respectiva. Poti sa le lasi sa plece sau poti sa le detonezi inauntrul depozitului, caz in care orasul ar fi salvat dar tu ai pieri. Ce faci?
Deocamdata atat.
Exercitiu de imaginatie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- PescarNebun
- senior
Exercitiu de imaginatie
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
1. Daca toate incercarile de a stabili un contact cu nava au reusit de unde stii ca are intentia sa aterizeze? Poate vine numa sa ne studieze de la distanta...
2. L-as intreba:
-cum sa dezamorsez cele 5 rachete de la punctul 3.
-numerele castigatoare la loto la o extragere cu premiu cat mai mare
-l-as intreba ce crede el, in intelepciunea lui ca ar mai trebui sa-mi spuna
3. rezolvat, vezi punctul 2.

2. L-as intreba:
-cum sa dezamorsez cele 5 rachete de la punctul 3.
-numerele castigatoare la loto la o extragere cu premiu cat mai mare
-l-as intreba ce crede el, in intelepciunea lui ca ar mai trebui sa-mi spuna
3. rezolvat, vezi punctul 2.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- PescarNebun
- senior