orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adi G
- veteran

demenicornel scrie:esti gabor , de o ti intruna cu legea , de ce nu porti uniforma si cascheta, to fi rusine!!!!
eu zic ca mai degraba ati respecta voi legea ,
gabor negabor nu contiaza bre... in fatza liejii suntem totzi iegali.... intzielieji matali???? siel putzan tieorietic.... intzalaji cari-i probliema???

-
demenicornel
- utilizator constant

no bine gabore hai ca m-am distrat destul cu tine , n. buna te las,
fir intins , si cum se zice pe la noi . [/u]sa ttio traga la fund
sa poti dormi linistit.
sa pescuiesti e o placere, sa prinzi este o arta .
-
Adi G
- veteran

pe bune acuma.... bunica-miu a fost "gabor" (dumnezeu sa-l ierte), maica-mea tot "gabor"... chiar "gabor tablagiu" daca te intereseaza... whatever...

io is numa' "muritor de rand"
da tare as vrea sa vad o filmare de la "proces"... adica sa vad cum se pisha judecatoru pe el de ras cand te vede, si mai ales cand aude care-i "problema" ta....
sper sa nu ai nevoie vreodata de ajutorul "gaborilor"... dar daca ai sa ai, ceea ce sincer nu-ti doresc, sper sa te gandesti la "conversatia" noastra de aici....
haide, ciau.... ramai cu bine nepoate!
-
Adi G
- veteran

p.s.: muuuuuuulta bafta la.... "proces"

-
ULK
- veteran

demenicornel scrie:buna ziua,
- deci in concluzie ,daca pescuiesti la musca ai voie sa dai cu cite muste te tine buzunarul.
multumesc frumos, si astept pareri concrete !

Concret...5 muste..adica 300(amenda):5=60 lei/musca...atat te-o tinut buzunaru'/sau nu....sau daca doua erau legale, mai raman 3, deci suta pe musca ilegala...a'ma sa zici tu daca te-o tinut ori ba....Mie oricum miroase a "beep",treaba mare adica, trag bine mustele pe ea..ca le place mirosu' cre'ca
A'ma...ca te ia Garcea pe sus pe tine cu trei muste in plus si pa electricieni si plasari nu prea, si mie m-i se pare o treaba de "fly" fishing din partea lui...da' de asta, ar trebui sa te'mpaci cu ideea ca aveai (3) muste (in plus) pe caciula...daca ne luam dupa legile noastre de kkt.
-
MuskMd
- veteran

esti tare domnu cornel ! eu zic sa contesti si sa ne povestesti si noua dupa aia
dar sa zici in instanta neaparat ca niste obositi de moldoveni ti-au explicat deja ca esti in afara legii

, si sa nu te mai frece cu faza asta inca o data

si ca legea e de kkt si ca gaborul habar n-are
dar musai sa ii zici si ca tu esti mare lord englez care pescuieste la musca, flyfishing din ala bazat

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
RazvanG
- utilizator constant

demenicornel scrie:Mare e gradina ta doamne!, mai bine ai plimba ursu sa nu rugineasca lantul in tara lui Superglu ,

ca de pescuit nu prea cred ca ai habar.
Inainte sa plec la un pescuit,iti pot spune doar atat:
Dupa ce ca esti prost mai rau decat prevede legea,mai ai si derapaje de comportament si te vaiti ca o cucoana de ce ai patit si cum vei rapune tu acel controlor.Nu-mi ramane decat sa-mi pun ochelarii de eclipsa sa te vad in perspectiva.
p.s. vezi sa nu scapi sapunul pe la baie

-
iovys
- veteran

-
Lasati omul in pace. Trebuie sa-l intelegeti...are morcovul mare....de fapt cred ca are sfecla furajera deja, si calca pe frunze, cata vreme a deschis acelasi topic pe mai multe forumuri. Oricum, sper sa-i fie invatatura de minte,chit ca avea carlige simple sau triple pe acele muste, si sa inteleaga ca nu e legal si normal ceea ce face el. Si daca el crede ce e normal, ar trebui sa-si schimbe cel putin semnatura de la avatar, daca tot vorbeste de avatar
Sanatate!
-
Adelin
- Moderator

Din pacate:
asta e Romania! 
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
-
demenicornel
- utilizator constant

RazvanG scrie:demenicornel scrie:Mare e gradina ta doamne!, mai bine ai plimba ursu sa nu rugineasca lantul in tara lui Superglu ,

ca de pescuit nu prea cred ca ai habar.
Inainte sa plec la un pescuit,iti pot spune doar atat:
Dupa ce ca esti prost mai rau decat prevede legea,mai ai si derapaje de comportament si te vaiti ca o cucoana de ce ai patit si cum vei rapune tu acel controlor.Nu-mi ramane decat sa-mi pun ochelarii de eclipsa sa te vad in perspectiva.
p.s. vezi sa nu scapi sapunul pe la baie

Maestre , daca se intimpla sa scap sapunul pe jos , promit solemn ca tu esti primul pe care o sa I dau placerea sa l ridice , iar eu te voi sprijini de la spate, sa nu cumva ti se faca rau . si cucoana e mamicuta ta care tea kakat pe acest pamant.
Nu mai bine ti vedeai de drum , hahahah, ce zici .?
sa pescuiesti e o placere, sa prinzi este o arta .