Ebay?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- mihai izbiceni
- veteran
Ebay?
Aduce cineva marfa de pe ebay?
Re: Ebay?
Mihai, fa-ti un card de plati internationale (Mastercard, Visa International, American Express...) la o banca, fa-ti cont pe ebay si fa-ti comenzile singur.mihai izbiceni scrie:Aduce cineva marfa de pe ebay?
Eu asa fac.
E drept ca nu am luat inca de pe ebay

p.s. tre' sa ai si banu in cont, fireste.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Paypal merge in Romania de cativa ani
Eu am cumparat de mai multe ori de pe ebay si din alte parti si am platit cu paypal
Fara paypal nu prea merge pe ebay
Eu am cumparat de mai multe ori de pe ebay si din alte parti si am platit cu paypal
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
A mai fost un topic cu "ebay", in care au fost date mai multe raspunsuri pertinente 
http://www.rapitori.ro/forum/about13510-0-asc-0.html
Cel mai bine e sa iti comanzi singur...

http://www.rapitori.ro/forum/about13510-0-asc-0.html
Cel mai bine e sa iti comanzi singur...
- rookie4ever
- utilizator constant
De ce?Tavi scrie:[...]
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
pentru ca paypal este un instrument de plata care elimina practic fraudele:Leba scrie:De ce?Tavi scrie:[...]
daca tu ca, cumparator ai platit prin paypal, si produsul se doveste a fi altceva decat te asteptai sa fie, sau nu ti l-a trimis deloc sau alte asemenea magarii...paypal iti returneaza banii in cateva zile dupa ce ai depus o cerere...fara prea multa birocratie, si fara intrebari
ca vanzator ti se livreaza banii direct in contul bancar fara alte comisioane bancare(in afara de cel paypal), alternative la paypal sunt doar serviciile gen western union care te usuca prin comisioane...
Re: Ebay?
Leba scrie:Mihai, fa-ti un card de plati internationale (Mastercard, Visa International, American Express...) la o banca, fa-ti cont pe ebay si fa-ti comenzile singur.mihai izbiceni scrie:Aduce cineva marfa de pe ebay?
Eu asa fac.
E drept ca nu am luat inca de pe ebay( nu am castigat licitatii ...inca) insa vine si momentul ala, totul e sa gasesc ceea ce-mi trebe.
ce-i nashpa cand ceea ce-ti trebe nu vrea vanzatorul sa expedieze si-n "afara"