e-bay

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

e-bay

Mesaj de pikeman » 28 Ian 2012, 17:44

fratilor am o dilema
ma apucai de vanat ceva molinete pe ebay, d'asta nemtesc de dracu pricepe ce scrie, noroc ca imi dau seama din poza ce e :lol: :lol: :lol:
dilema mea ii, daca vad un deal la o mulineta si licitez, apoi mai prind unu la alta mulineta, ce dreq fac, astept 3 zile pana se termina prima licitatie si o perd pe a doua? licitez la ambele si ma trezesc ca tre sa iau doua produse? hai care aveti tips & tricks sa cumpar si io o mulineta mai calumea din europa, ca n-am chef de vama, mai bine dau in plus la unu din europa decat la hotzomanii aia de la vama :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 28 Ian 2012, 17:47

pai da tu nu stii ca cine fuge dupa doi iepuri nu prinde nici unu??? :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Ian 2012, 17:51

Adi G scrie:pai da tu nu stii ca cine fuge dupa doi iepuri nu prinde nici unu??? :lol:

lasa aia, te-ai uitat de ce am vorbit asara? sau te-ai trezit cu capu cat dovleacu si ai stat in pat toata ziua sa se desumfle? :lol: :lol: :lol:

sti tu, costumu gamakatsu :twisted:

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 28 Ian 2012, 17:55

:)
Ultima ta problema e sa prinzi doua "deal"-uri.

Iti opresti tie cel mai convenabil dintre cele doua "Deal", iar al doilea il scoti la vanzare :D

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 28 Ian 2012, 17:55

putzin mai inainte am venit... normal ca n-au costumu... :lol: era cam sold out la costume termo in general... :cry: da stii tu cum ii, iarna car si vara sanie.... :lol: :lol: :lol: :cry:
pe ebay, potzi sa te orientezi si pe astea pe care le potzi cumpara imediat... dar dealuri, mai putzin...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 28 Ian 2012, 18:07

poi si care e, de la poti cumpara imediat? ca io nu m-am prins, am mai auzit de d'astea , dar cum nu inteleg germana, cred ca tre sa scobesc pana ma prind , alea care nu au timp ma gandesc ca le iei imediat :lol: si bineinteles e mai "ieftine" cu vro 20 de E :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 28 Ian 2012, 18:17

pikeman scrie:poi si care e, de la poti cumpara imediat? ca io nu m-am prins, am mai auzit de d'astea , dar cum nu inteleg germana, cred ca tre sa scobesc pana ma prind , alea care nu au timp ma gandesc ca le iei imediat :lol: si bineinteles e mai "ieftine" cu vro 20 de E :lol:
sofort kaufen!
ca asta de exemplu:
http://www.ebay.de/itm/Abu-Garcia-SORON ... 922wt_1193

numai ca nu e licitatzie, e oferta fixa

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 28 Ian 2012, 19:12

Uita-te cum zice Adi, la "sofort kaufen", aia inseamna sa cumperi pe loc :wink:
Vezi sa nu te joci si sa licitezi la 2 produse si apoi daca le castigi sa iei numa' unul, ca iti dau aia "negativ" si pe ebay chiar se tine cont de asta... nu e ca pe la noi...
Si asa nu sunt foarte multi care trimit prin romania, atata ti-ar mai trebui, si calificativ negativ...
Eu nu ma bag la licitatii ca nu prea am timp de asteptat si urmarit, dar in schimb la "sofort kaufen" iau destule :)
Vezi daca iti convine pretul cu tot cu transport si gata...
Daca nu e afisat ca trimite si in romania, atunci trebe sa-i dai tu un mail si sa-l intrebi daca livreaza si in romania.
Poti sa-i scrii si in engleza...
Nici eu nu le am cu germana, dar ma mai ajut cu google cate putin si ma descurc :)
Bye, si spor la cumparaturi :wink:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 07 Feb 2012, 12:57

Pike,ce molinete-ti mai trebe c'am auzit ca esti full de ele :) Ia-ti mai bine o pereche de shoshoni d'astia cum mi-am luat io,sa vezi ce bine stai pe dale cu ei.Pe dalele din P-ta Sfatului bineinteles,nu pe alea de la Scorei :lol:

http://www.ebay.com/itm/NEW-MEN-PUMA-CA ... 2600wt_754

Scrie răspuns