Dusmaniile neintemeiate sint cele mai staruitoare

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 28 Ian 2006, 21:24

Maaaam'.... :( Muskloiuuuuuuuu! Muskloiuuuuuuu! Tu vezi ce vad eu?!? Astia se cearta mai tare ca noi... Nu te incearca un sentiment de gelozie? Hai, cu sinceritate... :lol: :twisted:
P.S. Vezi ca acu' am glumit! 8)

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 28 Ian 2006, 21:50

vanatoruldepesti scrie:Maaaam'.... :( Muskloiuuuuuuuu! Muskloiuuuuuuu! Tu vezi ce vad eu?!? Astia se cearta mai tare ca noi... Nu te incearca un sentiment de gelozie? Hai, cu sinceritate... :lol: :twisted:
P.S. Vezi ca acu' am glumit! 8)
tre' sa recunosc ca sunt putin gelos..... :lol: dar sper sa-i vad postand pe ==de cand nu mi-ai mai spus"te iubesc"== :lol:

"Ca romanu nu-i nici unu, unde-s multi putea fi unu!!" :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

crisp
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de crisp » 30 Ian 2006, 12:41

Cum se spune: AVETI-VA CA FRATII!!!!! :lol:

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 30 Ian 2006, 15:37

Abel si Cain???? :D

MARINESCU ADY
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MARINESCU ADY » 11 Feb 2006, 23:17

Fratzilor! ce se intampla aici (ma refer la certuri) este ceva izolat, credeti-ma ca e totul OK.Particip la discutii pe cateva forumuri auto si vreau sa va spun ca n-am mai vazut oameni care sa te atace pe topicuri diferite doar pt faptul ca discuti si iti exprimi anumite pareri. Unii (ma refer de pe acest site cu domeniu AUTO) sunt de o rautate si un cretinism rar intalnit fiind condusi de conceptia DACA ESTI MAI TANAR CA MINE ESTI PROST. nu accepta faptul ca exista si pusti (nu ma refer la mine) care le "sufla" in ceafa d p d v al cunostintelor. Asta este societatea romaneasca... trebuie sa incerci sa fii diferit si sa nu te "antrenezi" in discutii rautacioase... In concluzie am decis sa-mi vand masina ca sa termin cu clubul posesorilor de **** :D :D :D O alta problema a romanului este invidia... intotdeauna ii este mai usor sa te dusmaneasca decat sa incerce sa gaseasca si el o metoda prin care sa-si procure lucrul respectiv. De multe ori am vazut comentarii rautacioase doar pt faptul ca tipul respectiv are 18-19 ani si are nustiu ce masina pe care el n-a reusit sa o aiba intr-o viata. V-am dat un exemplu... In concluzie acest forum mi se pare OK chiar daca mai exista si certuri izolate... sper sa-mi gasesc si un "profesor" care sa ma mai invete ceva in domeniul rapitorilor... pana atunci... Sanatate si fiti mai buni cu unii altii...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 12 Feb 2006, 15:31

MARINESCU ADY scrie:Fratzilor! ce se intampla aici (ma refer la certuri) este ceva izolat...Particip la discutii pe cateva forumuri auto...
nu stiu pe ce forumuri auto ai vazut asta...si eu ma bag pe forumuri auto si culmea,pe unde ma bag eu e cam asa:la un post off-topic ai warn(10%,20%,etc),la cateva warn-uri,ai un mic concediu :D
daca nu te lasi,ti se sterge userul. :shock:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns