donatie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
donatie
sunt un tanar din ploiesti inebunit dupa pescuitul la rapitor,datorita situatiei financiare nu reusesc sa imi cupar scule si momeli pescuit accept orice produse.platesc eu curierul.va multumesc din inima !
- MARIUS POPA
- veteran
da.mult tupeu sa arunci astfel de afirmatii!
dar ce sa zic, oricine poate sa zica ca nu-si permite, succes!
ps:sper sa nu am dreptate..
dar ce sa zic, oricine poate sa zica ca nu-si permite, succes!
ps:sper sa nu am dreptate..

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
@marius popa
Deoarece suntem inca in perioada sarbatorilor de iarna (si nu neaparat de aceea
) postul tau mi se pare putin prea dur...Parerea mea
Nu vreau sa creez nici o polemica , dar consider ca orice user poate posta orice este legat de pescuit (si de bun simt! ) pe acest forum ...Daca gresesc moderatorii pot lua masuri
@nicolae vicentiu
Considerand ca postul tau este sincer, sunt convins ca vei gasi useri care te vor ajuta! Eu sunt putin cam departe , dar dupa ce trec sarbatorile si voi intra in activitatea cotidiana
o sa vad ce se poate face! Poate prind o delegatie prin Ploiesti si ...e mult mai usor!
Important este sa nu renunti la aceasta pasiune, deoarece viata este plina de surprize si nu se stie niciodata...
Sa fiti iubiti amandoi !
Deoarece suntem inca in perioada sarbatorilor de iarna (si nu neaparat de aceea

@nicolae vicentiu
Considerand ca postul tau este sincer, sunt convins ca vei gasi useri care te vor ajuta! Eu sunt putin cam departe , dar dupa ce trec sarbatorile si voi intra in activitatea cotidiana

Important este sa nu renunti la aceasta pasiune, deoarece viata este plina de surprize si nu se stie niciodata...

Sa fiti iubiti amandoi !

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- MARIUS POPA
- veteran
mai zamfii, ce bun esti tu mai tata
, dreptul la opinie il are fiecare, asa cum si el si-o zis "durerea".
succes la achizitionari nicolae!( e bine zamfi
)
nu am zis nimic cu rautate, poate cu sinceritate!
fir intins!

succes la achizitionari nicolae!( e bine zamfi

nu am zis nimic cu rautate, poate cu sinceritate!
fir intins!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
eu fac masterul in ploiesti si daca vad ca e adevarat(imposibilitati materiale)il ajut eu...am destule bete si mulinete care stau degeaba pe acasa..decat sa vad unii cum fac parada cu noile achizitii mai degraba ajut unul care nu are...oricum domnii cu temujine si megabassuri coboara mai greu din jeep-uri