@razvi, eutherpia, candideeffluve & za necst uan
Pentru ca, inevitabil, tripla ta personalitate deja o dezvolta pe cea de-a patra, dupa ce iti faci urmatorul cont cred ca ar trebui sa urmezi cativa pasi:
1. Alege-ti un nickname care nu da de banuit, de exemplu Gicu pescaricu, Nea Morun, Obletel sau pur si simplu Ion (e un nume comun, ne vei induce in eroare pe cei mai multi dintre noi) . Uita de onomatopia, utopia, etheropia, candid camera, fleur du' cucuruz sau derivate ale acestora, deja bat la ochi.
2. Evita pe cat posibil sa copiezi articole de pe site-uri de profil si sa le postezi aici adaugand la final "parerea mea". Ai putea fi acuzat de plagiat.
3. Renunta la apelativele gen "drag prieten", "drag coleg", "stimabilule", "respectatule", "avocatule", etc, vei fi bunghit de la primul post.
4. Lasa recomandarile de scule in seama celor care le-au pescuit macar odata, le detin sau le-au avut. Te asigur ca majoritatea celor ce au cont aici stiu ca caute cu Google, nu e nevoie sa o faci tu pentru ei. Daca ai fi pus mana pe 10% din sculele pe care le-ai recomandat "cu caldura" pe aici ai fi postat poze cu pesti prinsi de tine, nu de "prieteni".
5. Incearca sa nu mai scri cu MAJUSCULE lucrurile pe care vrei sa le accentuezi, iar daca totusi nu te poti abtine asigura-te ca sunt scrise corect, sau ca se regasesc in oricare dintre manualele de chimie, (vezi OXIZI CEANOTICI).
6. Nu mai semna cu clisee de genul: "Liber ca pasarea cerului in mijlocul naturii", "iubiti natura ca si ea va iubeste pe voi", "Priviti privighetoarea canta...". Mai ai putin si incepi sa faci spirale MISA de unu singur; pardon, adica toti patru.
7. Fa-ti un prieten caruia sa ii arati ceea ce vrei sa postezi pentru a te asigura ca ce vrei sa scri are vreo noima, astfel vei evita sa te mai afunzi in garla de penibil pe care ai creat-o in jurul tau.
Pentru a te asigura ca cele scrise mai sus te vor ajuta, reciteste-ti cu voce tare ultimele 20 de postari de pe oricare dintre conturi.