DOCUMENTARE, pe urma vorbe.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

eutherpia
junior
junior

DOCUMENTARE, pe urma vorbe.

Mesaj de eutherpia » 14 Mar 2010, 22:56

Pentru cei care aberau in topicul cu tinutele de pe balta, ceea ce am scris eu la acele tinute de TWEED, acel combinezon e o TINUTA DE VANATOARE - nu de pescuit. Am postat intentionat. V-ati dat alama pe fata unii, dragii mei. Imi pare rau.

:idea: :idea: :idea: http://www.tweed-jacket.com/GALLERY PAGE/Tweed Shooting Suit

eutherpia
junior
junior

:0

Mesaj de eutherpia » 14 Mar 2010, 23:04

Vreau sa vad si aici, cum sar cei care ziceau vorbe goale la tinuta pretinsa de mine a fi de pescuit. Unde-i colegu care zicea ca am vazut filmul si acolo am auzit ? =)) =)) Vreau sa vad unde se spune in film despre pescuit, de tinute pescaresti, tipic vanatoresti.

ASTEPT ARGUMENTELE!

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 14 Mar 2010, 23:19

esti bine colegu??.. :?: :?: 8)
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

misulian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de misulian » 14 Mar 2010, 23:22

dai dovada de un camelionalism iesit din comun,
o sa te ajute enorm daca ai de gand sa faci cariera in domeniul juridic,
poate te faci avocat.

dar aici e vorba despre un forum de pescari unde ne impartasim experientele, schimbam idei, sfaturi, etc, in nici un caz nu ne punem la incercare unul pe altul,

Daca esti asa orbit de dorinta de a dovedi cat de destept si iscusit esti in ale spinningului, ai alte modalitati, si daca nu-ti place Romania gasesti alte tari unde cred ca poti participa, poate asa nu o sa mai faca nimeni haz de "tinuta gen LONDON ANGLER" sau vanator sau gonaci sau cum vrei tu sa te imbraci

Toate cele bune
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 15 Mar 2010, 00:14

Eutherpia, omule, tu ai prea mult timp liber.
Si o lipsa de incredere in sine alarmanta. Ai face orice sa atragi atentia asupra ta. Sa fi bagat in seama, indiferent cum. Iti faci 3 conturi, spui ca pleci si apoi postezi iar, adori polemica. Ce-ar fi sa intri doar cand fie ai o nelamurire fie cand vrei sa te lauzi cu o captura sau sa povestesti o partida frumoasa de pescuit.
Numai bine.
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 15 Mar 2010, 01:38

acel combinezon
...WTF?? Deci tu porit combinezon la pescuit?
Sper sa nu ne intilnim !!!

TU singur ai pretins ca asa te imbraci la pescuit...nimieni nu a zis dintre noi ca este tinuta de pescuit!!!...doar TU.!!!
Daca ai vrut doar sa testezi simtul nostru fin pentru "fashion"...ai gresit forumul....deja si eu am dubii despre orientarea ta sexuala...si perseveranta cu care te aperi ma duce gandul doar la o singura persoana..Jerula....Deja-vu doar? Who knows , Sir? :wink:

P.S. Domnu' din imagine este vanator se vede bine...cum dreq nu ne-am dat seama , incultii de noi :oops:

http://moldychum.typepad.com/moldy_chum ... ishing.jpg :shock:

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 15 Mar 2010, 07:36

serbanel it is back?
:shock:
the angler is catching xxx, not by the lure

c.catalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de c.catalin » 15 Mar 2010, 08:48

se deschide arena ???

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 15 Mar 2010, 16:35

@razvi, eutherpia, candideeffluve & za necst uan

Pentru ca, inevitabil, tripla ta personalitate deja o dezvolta pe cea de-a patra, dupa ce iti faci urmatorul cont cred ca ar trebui sa urmezi cativa pasi:

1. Alege-ti un nickname care nu da de banuit, de exemplu Gicu pescaricu, Nea Morun, Obletel sau pur si simplu Ion (e un nume comun, ne vei induce in eroare pe cei mai multi dintre noi) . Uita de onomatopia, utopia, etheropia, candid camera, fleur du' cucuruz sau derivate ale acestora, deja bat la ochi.

2. Evita pe cat posibil sa copiezi articole de pe site-uri de profil si sa le postezi aici adaugand la final "parerea mea". Ai putea fi acuzat de plagiat.

3. Renunta la apelativele gen "drag prieten", "drag coleg", "stimabilule", "respectatule", "avocatule", etc, vei fi bunghit de la primul post.

4. Lasa recomandarile de scule in seama celor care le-au pescuit macar odata, le detin sau le-au avut. Te asigur ca majoritatea celor ce au cont aici stiu ca caute cu Google, nu e nevoie sa o faci tu pentru ei. Daca ai fi pus mana pe 10% din sculele pe care le-ai recomandat "cu caldura" pe aici ai fi postat poze cu pesti prinsi de tine, nu de "prieteni".

5. Incearca sa nu mai scri cu MAJUSCULE lucrurile pe care vrei sa le accentuezi, iar daca totusi nu te poti abtine asigura-te ca sunt scrise corect, sau ca se regasesc in oricare dintre manualele de chimie, (vezi OXIZI CEANOTICI).

6. Nu mai semna cu clisee de genul: "Liber ca pasarea cerului in mijlocul naturii", "iubiti natura ca si ea va iubeste pe voi", "Priviti privighetoarea canta...". Mai ai putin si incepi sa faci spirale MISA de unu singur; pardon, adica toti patru.

7. Fa-ti un prieten caruia sa ii arati ceea ce vrei sa postezi pentru a te asigura ca ce vrei sa scri are vreo noima, astfel vei evita sa te mai afunzi in garla de penibil pe care ai creat-o in jurul tau.

Pentru a te asigura ca cele scrise mai sus te vor ajuta, reciteste-ti cu voce tare ultimele 20 de postari de pe oricare dintre conturi.
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!!

My Videos , My Photos

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Re: :0

Mesaj de XquiZZiT » 15 Mar 2010, 16:39

eutherpia scrie:Vreau sa vad si aici, cum sar cei care ziceau vorbe goale la tinuta pretinsa de mine a fi de pescuit. Unde-i colegu care zicea ca am vazut filmul si acolo am auzit ? =)) =)) Vreau sa vad unde se spune in film despre pescuit, de tinute pescaresti, tipic vanatoresti.

ASTEPT ARGUMENTELE!

Vezi, daca ai fi respectat punctul 7 de mai sus nu ai mai fi aberat in halul asta. Daca tu intelegi ceea ce ai vrut sa spui fa-mi te rog un rezumat, modul tau de a gandi si de a te exprima ma depaseste.
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!!

My Videos , My Photos

Scrie răspuns