distractiv
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Eu zic ca mentalitatea pescarului de spinning difera enorm de mentalitatea celor care dau numai la pluta. (punct) Si iata de ce nu poti sa faci calumea ambele numai in rare cazuri, dar despre alea nu stiu ce sa mai zic... chiar daca-s de profesie psiholog
. Am fost si eu pescar stationar la pesti pasnici. Asa m-am inbolnavit, deci nu pot sa zic ca nu respect acea latura a sportului, dar nici nu se compara. Bineinteles tot respectul celor care practica stationaru', dar daca are cineva bani destui sa-si cumpere scule de spinning si nu incearca...nu a pescuit inca. Bineinteles sa-si gaseasca un "instructor", ca altfel da cu batu de 500gr in mijlocu' lacului de carasi cu un blinker de 100 de grame la "o veni ce o veni" din an in pasti. Parerea mea.

Nu ma cert cu nimeni, si nu m-a suparat nimeni. Si sunt pe cale sa fac anumite cercetari in privinta pescuitului, te voi anunta in legatura cu ipotezele mai interesante. Nu ma asteptam sa primesc un astfel de raspuns. Ce mi-e clar e ca te-a atins ce am scris. Nu asta era intentia mea.Armand scrie:Cine te-a suparat Lescius?! Cu cine te certi?!
Spui ca esti Psiholog de meserie...Spune-mi si mie cum poti masura ca:
1) Un pescar la spin este mai pescar decat alt pescar la stationar?!
2) Unui pescar ii place mai mult sa pescuiasca decat altui pescar...?!
Nu m-ai atins cu nimik, doar mi se pare ca te-ai bagat ca nuca in perete intr-un topic despre cu totul altceva (nu vad nimic "Distractiv" in postarea ta...
) si in plus continutul postarii iarasi nu mi se pare prea plin de "substanta".
Daca vrei un "debate" pe tema "cea mai mentalitate de pescar"
deschide un topic separat 

Daca vrei un "debate" pe tema "cea mai mentalitate de pescar"

Spining....Prea bun ca sa fie light...
- ravenheart
- veteran
Doi spărgători de bănci au fost declaraţi câştigătorii Premiilor Darwin 2009, după ce s-au aruncat singuri în aer, în timp ce încercau să deschidă un seif. Cei doi hoţi, de origine belgiană, au folosit atât de mult explozibil încât au distrus întreaga clădire. Wendy Northcutt, fondatoarea Premiilor Darwin, a explicat că hoţii au fost laureaţi pe merit, deoarece au făcut tot posibilul pentru îmbunătăţirea patrimoniului genetic uman şi a IQ-ului mediu, prin părăsirea speciei de bună voie.
Pe locul doi s-a clasat americanul Shawn Motero, care s-a găsit într-un ambuteiaj în Florida în momentul în care a simţit chemările naturii. Motero a ieşit din maşină şi a sărit peste un zid de ciment, în tentativa de a găsi o tufă în care să-şi facă nevoile. Bărbatul nu realizase că se afla pe un pod. A căzut în gol de la o înălţime de 20 de metri.
Rosanne Tippett se află pe locul III. Femeia în vârstă de 50 de ani a intrat cu mopedul său într-un râu, în pofida avertismentelor scrie de la mal. Se ducea la magazin să cumpere bere. Ea a fost salvată de poliţie, dar a murit după ce a sărit înapoi în apă, dorind să-şi recupereze vehiculul pe două roţi. Este prima femeia care a primit un astfel de premiu.
De-a lungul anilor au mai fost premiaÅ£i un judecător care se juca în sala de judecată cu grenada “probăâ€
Pe locul doi s-a clasat americanul Shawn Motero, care s-a găsit într-un ambuteiaj în Florida în momentul în care a simţit chemările naturii. Motero a ieşit din maşină şi a sărit peste un zid de ciment, în tentativa de a găsi o tufă în care să-şi facă nevoile. Bărbatul nu realizase că se afla pe un pod. A căzut în gol de la o înălţime de 20 de metri.
Rosanne Tippett se află pe locul III. Femeia în vârstă de 50 de ani a intrat cu mopedul său într-un râu, în pofida avertismentelor scrie de la mal. Se ducea la magazin să cumpere bere. Ea a fost salvată de poliţie, dar a murit după ce a sărit înapoi în apă, dorind să-şi recupereze vehiculul pe două roţi. Este prima femeia care a primit un astfel de premiu.
De-a lungul anilor au mai fost premiaÅ£i un judecător care se juca în sala de judecată cu grenada “probăâ€
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
http://www.eatmyshorts.net/videos/6887/ ... shing.html ...Iaca ceva pescaresc si distractiv..
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.