distractiv

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
legio1083
veteran
veteran

Mesaj de legio1083 » 31 Oct 2005, 17:48

Deci eu nu jignesc! Clar?!
...Fir-ar mama voastra de putzoi... campionii p...Doamne iarta-ma! :oops:

Oricum e tare tipul! :?
Legio - Patria Nostra

Prieteni Pescari _Iasi

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 31 Oct 2005, 18:40

Beeeeeeeei,Paul,ce te legi de :pasiunea mea ptr broaste? :twisted:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 02 Noi 2005, 12:45

Pentru soferi... si nu numai : http://www.webro.us/pentru_soferi/ :lol:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 07 Noi 2005, 17:32

rough boy
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rough boy » 09 Noi 2005, 17:44

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 10 Noi 2005, 09:44

:lol: :lol: :lol:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 10 Noi 2005, 13:44

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Noi 2005, 08:30

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 13 Noi 2005, 14:25

Sorin scrie:Stateam intr-o zi cu Piticu la o bere cinstita si filozofam pe tema pescuitului la crap .....nu intelegeam ce satisfactii iti poate oferi un asemenea pescuit ....
Rezumand simplist si poate ignorant am dedus ca;
pleci la pescuit cu echipament care incape in cel putin 2 masini normale ,
- faci 5 chile de boilisuri framantate si zdrobite si cu arome de gugustiuci verzi tropicali ...pe care evident le arunci generos in apa (galeata asta de nada costa cam 5 milioane daca te respecti)......cu scopul de a face ....UN PAT DE NADA....
S-ar putea sa nu nimeresti locul si sa arunci banii in apa degeaba , da sa zicem ca esti pescar istetz si nimeresti.....
Lansezi artileria de bate , armezi ''piuitoarele'' ( evident pana le reglezi innbunesti cu bip-uri toata balta)
si te pui pe asteptat....te pui la propriu pen ca aceasta asteptare nu se poate face decat pe scaunele in X ( pentru amaratzi) sau paturi speciale , comode de mii de Euroi...pentru cei cu dare de portofel.
Na, in aceasta perioada de asteptare , uneori foarte lunga , incep sa se invarta in capul pescarului de crap : .....tomuri de teorii, intrebari si nelinisti:
-oi fi nadit bine? am dat eu cu aroma de scoici da daca vrea numa la tutti frutti si pelete de branza ?unde am gresit???....hmmm...mai stau juma de ora si le scot sa le verific....dupa care pun si 2 boabe de porumb pe fir de par si daca nici asa nu merge , da-o n masa de sportivitate ...pun o bomba cu mamaliga si poate oi lua un caras mai rasarit sa nu mai rada aia de pe forum...nenorocitii.....auzi ce sa zica Xulescu despre mine ...ca nu stiu sa momesc si ca unt un carasar......dupa ce ca io l-am invatzat sa pescuiasca .....da nu-i nimic ca ma loghez maine si-i dau o postare de sa-l usture !!!
In timpu asta , in aria patului de nada aromata si scumpa cat o lanseta buna de spin, apare stingher un CRAP!!!!
Linistit , tacticos , flendurandu-se ca un dandy si gustand tot felu de chestii din stratu de mal ....evident aspira fara sa vrea si meschina momela
Ei......acu incepe :
pe mal : .....pescaru nostru framantat de nelinisti si frustrari e trezit din meditatie de tziuitu avertizoarelor care mai nou sunt ofisticate ca un bord de Boeing. Sare ca ars de pe scaun ....insfaca lanseta cu pricina (pe care e un fir cu care poti trage masina si o mulineta mare cat un stingator de incendiu si cu angrenaje ca la storcatoru de struguri) si INTEAPA cu miscari ample si uneori mai fuge si cinci pasi in spate ca de, e monofilament si se intinde........
in apa ...saracu Crap care acu 2 secunde misca alene cate o aripioara asa de amoru artei , dintr-o data simte ca o ia din loc cu o viteza de 10 WARP , .....precum pilotii in centrifugele de incercare la 3G.....ochii i se bulbuca , branhiile incep sa-i falfaie in acceleratia fantastica si el nu pricepe ce se intampla .De obicei cand se trezeste e cam tarziu.
Pescaru nostru , e in apa pana la genunchi si intinde de lanseta de o iau dracii invartind de manivela storcatorului de strguri, desavarsind TRACTIUNEA .
Daca e vreun realizator de emisiuni TV prin apropiere , aselenizeaza crapul pe o slatea de primire , il cantareste , pozeaza ( cu chinuiala de rigoare ca nenorocitu de crap nu vrea domle sa intinda dorsala sa dea bine in poza) si cu regrete printre dinti ii da drumu in apa .....daca nu e nimeni prin preajma indeasa nenorocitu de peste intr-un juvelnic din plasa de sarma .

Cam asta e .....am facut abstractie de fashu roz, de micii uneori obligtorii , de manelele rasunatoare si am presupus ca pescarul e chiar preocupat de crap.

Jur ca n-am citit niciodata ceva mai tare despre mamaligari :lol: :lol: :lol:

Cea mai frumoasa chestie ar fi s-o postezi pe crap.ro, cred ca ar pune oamenii aia pret pe capul tau :lol: :lol: :lol:

Pe mine ma socheaza insa altfeva, si anume faptul ca amatorii de asemenea pescuit sunt mult mai numerosi decat spinnerii, iar numarul lor creste continuu. Cei mai bun indicatori sunt standurile de pescuit din magazine gen Carrefour, unde pentru rapitori abia daca vezi cateva lingurite de la Gipo, o mulineta si 2-3 bete de 200.000, in timp ce restul rafurilor sunt pline cu crap stuff :P . Ori astia aduc marfa in functie de ce se vinde.

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 13 Noi 2005, 17:29

Intradevar buna povestea cu crapari,eu personal as pune-o pe crap.ro sa moara uni de necaz, sa le plesneasca bojogii de oftica. :D :D :D

Scrie răspuns