Bollywood, ahhhh Bollywood!
distractiv
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: distractiv
Bollywood, ahhhh Bollywood!
...asa a aparut expresia : " ca-n filmele cu prosti "
Bollywood ............. au o imaginatie bolnava scenaristii de acolo. Cred ca s-ar incadra foarte bine la desene animate.
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
Cu ?armul ?i calmul binecuoscute, doctorul Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a sus?inut ast?zi o conferin?? de pres? pentru a l?muri aspectele legate de noua lege ce permite eutanasierea câinilor comunitari. "Sta?i lini?ti?i la locurile voastre, nu este nici un pericol. Ideile cu omorârea câinilor au fost lansate de ni?te tineri cu imagina?ie bogat?, prea pu?in ancora?i în realitate. Noi am f?cut un pod în 8 ani de zile, ave?i idee cât de incompeten?i putem fi? ?i legi care s? ne permit? s? asfalt?m str?zile exist?, asa nu însean? c? n?v?lim ca bezmeticii s? o facem", a spus Oprescu.
Acesta a aten?ionat c?, faptul c? exist? o lege care permite eutanasierea maidanezilor nu schimb? cu nimic situa?ia în Capital? sau în ora?e. "?ara asta e plin? de legi, n-am înnebunit s? le respect?m acum pe toate. E lege ?i s? nu furi cât e?ti primar, a?i auzit pe cineva s? fie oprit de atâta lucru".
Dealfel, angaja?ii mai b?trâni ai prim?riei Bucure?ti î?i aduc aminte c? au mai trecut printr-o perioad? în care maidanezii puteau fi eutanasia?i. "?i pe vremea lui Crin Halaicu sau Lis era legal s? omori maidanezii dar n-a fost nimeni atât de harnic s-o fac?. Ave?i impresia c? ??tia care sunt acum pe strad? au crescut în ghiveci? Sunt nepo?ii maidanezilor lui Halaicu".
http://www.timesnewroman.ro/politic/103 ... competenta
Acesta a aten?ionat c?, faptul c? exist? o lege care permite eutanasierea maidanezilor nu schimb? cu nimic situa?ia în Capital? sau în ora?e. "?ara asta e plin? de legi, n-am înnebunit s? le respect?m acum pe toate. E lege ?i s? nu furi cât e?ti primar, a?i auzit pe cineva s? fie oprit de atâta lucru".
Dealfel, angaja?ii mai b?trâni ai prim?riei Bucure?ti î?i aduc aminte c? au mai trecut printr-o perioad? în care maidanezii puteau fi eutanasia?i. "?i pe vremea lui Crin Halaicu sau Lis era legal s? omori maidanezii dar n-a fost nimeni atât de harnic s-o fac?. Ave?i impresia c? ??tia care sunt acum pe strad? au crescut în ghiveci? Sunt nepo?ii maidanezilor lui Halaicu".
http://www.timesnewroman.ro/politic/103 ... competenta
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...