distractiv
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Reclama Duster ... interzisa...
interesante comentarii la adresa unei tampenii de reclame facute de niste tantalai care habar n-au de nimic despre romania si nu pot face nici o diferenta intre tigani si romani ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Clar. Si Zoli asta vrea sa discrediteze poporu romand4md3od scrie:interesante comentarii la adresa unei tampenii de reclame facute de niste tantalai care habar n-au de nimic despre romania si nu pot face nici o diferenta intre tigani si romani ...

burtea scrie:
Clar. Si Zoli asta vrea sa discrediteze poporu roman
Nu vreau sa discreditez pe nimeni !!! Mii de scuze daca asa s-a inteles.
Am postat doar o reclama la Duster care a costat bani grei si doar atat au reusit sa scoata.... cam atat despre promovarea "brandului"...
Impresia s-a format. Jihad!!!
Era o gluma... Pe de alta parte mie mi se pare amuzanta reclama. Pana la urma astia de afara cunosc Romania dupa specimenele care pleaca de la noi la ei... sau din filme... Va dati seama ce scandal era daca Borat era roman... nu doar filmat partial in Romania \
. Sau cum s-ar scandaliza Khazakstanienii ca scenele din Romania le strica imaginea in vest 

Cat despre "Reclama" de ieri a fost postat pe toate canalele de stiri...kzoli scrie:burtea scrie:
Clar. Si Zoli asta vrea sa discrediteze poporu roman
Nu vreau sa discreditez pe nimeni !!! Mii de scuze daca asa s-a inteles.
Am postat doar o reclama la Duster care a costat bani grei si doar atat au reusit sa scoata.... cam atat despre promovarea "brandului"...
Varianta subtitrata o gasiti si aici : http://www.realitatea.net/dacia-duster- ... 90555.html
Ciudat! Impresia mea este ca reclama este buna, chiar foarte buna!d4md3od scrie:interesante comentarii la adresa unei tampenii de reclame facute de niste tantalai care habar n-au de nimic despre romania si nu pot face nici o diferenta intre tigani si romani ...

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team