distractiv
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Rapala Man
- veteran
Nu va prea distrati, ca nu e gresala, e reclama:sorinB scrie:"Hollywood" de romaniape mine m-a distrat...
http://img827.imageshack.us/i/dsc00974v.jpg/
Scuze ptr. calitate, poza a fost facuta din tren cu un tel. mobil...si am folosit si zoom-ul...
http://vinul.ro/catalin/diverse/137/cra ... sebes.html
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
De vreo doi ani incoace,al batran de la tara,din partea mamei,se tot vaita ca plateste mult abonamentul la Romtelecom,ca el nici nu s-atinge de receptor,alea,alea,ai dracu' de oti
!Solutia:se decupleaza si-i duc telefon mobil cu cartela reincarcabila,ii fac repede o agenda din 4 numere,il invat cu apelarea rapida,cum si cand sa-l bage la incarcat!Prinde repede mosu'!A doua zi,telefonul meu si al fratelui suna non-stop,ce se mai distra al batran..
pana la urma,exasperat,il sun eu si printe altele ii explic sa nu mai sune el decat in caz de urgenta,creditul se duce repede si trebuie reincarcat...,la care el o scoate p-aia rara:
-Ce vorbesti taica,'te-n *** pe mata,e plin,toata noaptea l-am tinut in priza...
!

-Ce vorbesti taica,'te-n *** pe mata,e plin,toata noaptea l-am tinut in priza...

nasolu scrie:De vreo doi ani incoace,al batran de la tara,din partea mamei,se tot vaita ca plateste mult abonamentul la Romtelecom,ca el nici nu s-atinge de receptor,alea,alea,ai dracu' de oti!Solutia:se decupleaza si-i duc telefon mobil cu cartela reincarcabila,ii fac repede o agenda din 4 numere,il invat cu apelarea rapida,cum si cand sa-l bage la incarcat!Prinde repede mosu'!A doua zi,telefonul meu si al fratelui suna non-stop,ce se mai distra al batran..
pana la urma,exasperat,il sun eu si printe altele ii explic sa nu mai sune el decat in caz de urgenta,creditul se duce repede si trebuie reincarcat...,la care el o scoate p-aia rara:
-Ce vorbesti taica,'te-n *** pe mata,e plin,toata noaptea l-am tinut in priza...![]()
!