Dinamo-Otelul 0-3 incredibil!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Poate asa se pregatesc pt shampion lig(asa cum spunea marele clasic in viata Becali..)piticu scrie:Pe masura lu' Borcea & Co.

Aroganta,banii negri si mocirla de interese a samsarilor care colcaie pe acolo (si nu numai...) nu au nici o legatura cu notiunea de sport de performanta...
Pacat ca un club mare din tara se scufunda...dupa accidentul Craiova...
Ps:sunt stelist dar nu ma bucur de necazul altuia..
Returul e de abia la inceput,iar surprize vor mai fi!Ion Marin le-a zis la final jucătorilor în vestiar: "Eu, poate, nu voi mai fi la vară sau peste două etape, însă voi rămîneţi sau plecaţi în străinătate, aşa că respectaţi-vă blazonul!". Fotbaliştii erau blocaţi şi priveau în gol. "N-am putut să alergăm, nici dacă veneam de la băutură nu eram aşa de rupţi!", a spus unul dintre fotbalişti.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!
he,he...acu' au facut egal si cu poli!
hai Poli' Iasi! "O iubire alb-albastra!"
Poli' Iasi rulz!
hai Poli' Iasi! "O iubire alb-albastra!"
Poli' Iasi rulz!
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Ha, ha, Poli Iasi...pai asta e echipa? Daca ar fi sa compoar din nou fotbalul cu pescuitul, pai Poli iasi ar fi un fel de plevusca sau ghibortz fata de salau (Dinamo), stiuca (Steaua), avat (Rapid) etc. Ce daca ghibortul il mai inteapa din cand in cand pe salau in coaste? cand il prinde dungatul i-o arde rau de tot...
listen, bitch!:twisted::twisted:
Poli e o echipa f. buna, chiar daca inca in formare.
dar, probabil ca te pricepi la fotbal exact ca si la pescuit.
adica esti pe langa.
imi pare sincer rau ca te-am bagat in seama...
now..get off!
Poli e o echipa f. buna, chiar daca inca in formare.
dar, probabil ca te pricepi la fotbal exact ca si la pescuit.

imi pare sincer rau ca te-am bagat in seama...

now..get off!
East Spinning Team
East Spinning Team
După Ion Marin şi Florin Marin, se zvoneşte că pe banca lui Dinamo urmează Andreea Marin. De asemenea, se preconizează că echipa din Ştefan cel Marin va fi pregătită după reţete de Sanda Marin, iar noile culori oficiale vor fi ultramarin şi bleumarin. Este de aşteptat ca pe lista de transferuri alcătuită de şefii dinamoviştii să se regăsească Petre Marin, Nea Mărin Miliardar, Marin Sorescu, Marin Preda. Mascota clubului nu va mai fi un cîine roşu, ci, firesc, un puşcaş marin.
inseamna ca iese clar de-o marinata la dulai!bondan scrie:După Ion Marin şi Florin Marin, se zvoneşte că pe banca lui Dinamo urmează Andreea Marin. De asemenea, se preconizează că echipa din Ştefan cel Marin va fi pregătită după reţete de Sanda Marin, iar noile culori oficiale vor fi ultramarin şi bleumarin. Este de aşteptat ca pe lista de transferuri alcătuită de şefii dinamoviştii să se regăsească Petre Marin, Nea Mărin Miliardar, Marin Sorescu, Marin Preda. Mascota clubului nu va mai fi un cîine roşu, ci, firesc, un puşcaş marin.

East Spinning Team
East Spinning Team