Dinamo iar ciuca batailor!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

attilaf
veteran
veteran

Re: Dinamo iar ciuca batailor!

Mesaj de attilaf » 24 Noi 2008, 08:01

pensionaru scrie: Diferenta intre Dinamo si Steaua e ca Dinamo are la stana mai multi ciobani decat Steaua.
Si in plus ciobanul de la Steaua e in campanie electorala si din fericire ii este interzis sa apara pe la stirile sportive, deci indiferent cum joaca echipa, eu sunt multumit :).

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 24 Noi 2008, 08:14

attilaf scrie:
pensionaru scrie: Diferenta intre Dinamo si Steaua e ca Dinamo are la stana mai multi ciobani decat Steaua.
Si in plus ciobanul de la Steaua e in campanie electorala si din fericire ii este interzis sa apara pe la stirile sportive, deci indiferent cum joaca echipa, eu sunt multumit :).
Si mie imi place cum joaca. La mijloc le mai trebuie vreo trei de Tudorel Stoica ca sa mearga pasele cum mergeau odata.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 24 Noi 2008, 16:11

attilaf scrie: Si in plus ciobanul de la Steaua e in campanie electorala si din fericire ii este interzis sa apara pe la stirile sportive, deci indiferent cum joaca echipa, eu sunt multumit :).
Daca ar ramane vesnic in campanie electorala. Ma doare cand vad pe mana cui a ajuns steaua. Totusi trebe sa multumim Celui de sus ca nu e la Steaua antrenor viorel moldovan cu a lui tara de kkt :wink:

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 24 Noi 2008, 18:27

baieti uitativa ce fac fotbaliatorii lu' dinamo cand nu joaca pe teren :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
http://www.libertatea.ro/stire/exclusiv ... 21840.html

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 24 Noi 2008, 19:02

:))
hai bah..nu dati cu pietre....si eu ma consider stelist...si m-am trezit odata fredonand imnul rapidului. (adevarul e ca suna bine :))). Dar asta nu inseamna ca as fi rapidist. Muzica buna nu cunoste granite.... Ce-i drept...ca nici aia ce ascultau baietii nu era muzica...

Oricum tare faza...mai ales ca stiau si versurile, deci nu erau la prima auditie :)).

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 24 Noi 2008, 19:04

Oricum tare faza...mai ales ca stiau si versurile, deci nu erau la prima auditie ).
adevarat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 24 Noi 2008, 19:16

Sa vezi acum primire la meciul urmator. :fluch

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 24 Noi 2008, 20:57

la ce le sta lor gandu ... :lol: :lol: sunt dedicati rau :P
daca as fi dinamovist m-as oftica RAU !!! :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 24 Noi 2008, 22:49

pensionaru scrie:
Fario_nebunu scrie:
pensionaru scrie:Erau cativa pe forum care se bateau cu dinamo(caramida) in piept. Alo? Se mai aude ceva? De dinamo bine inteles.
Da se aude! Inca putina rabdare colega si o sa ne vezi campioni ai Romaniei si inscrisi direct in CL! Ca sa moara nea Jiji ciobanu de necaz! :lol:
Diferenta intre Dinamo si Steaua e ca Dinamo are la stana mai multi ciobani decat Steaua.
Tot ce se poate, numai ca al vostru e Ciobanul cu majuscula, idiotul national par excellence pe cand ai nostri sunt mici mojici si mitocani care nu ai ajung lui Jiji nici pana la genunchi! Deci Tarla number one = Steaua! De aia cand Torje, Pulhac si alalalt nefericit cantau maneau aia rasuflata despre Steaua "Steaua este number one/Ca-i condusa de-un bastan, E mereu pe primul loc/C-are-n frunte-un dobitoc/ Vai sufletul meu!" :lol: de fapt printre aburii de vodca ce ieseau veseli din bojocii lor se manifesta si credinta lor in Ciobanul suprem Jijinio care le-ar da lefuri de 3 ori mai mari decat Borcica, ciobnasul patetic! Prin urmare propunem la schimb Pulhac pe Semedo si Torje pe Dayro Moreno. Va convine stelistilor? :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 24 Noi 2008, 22:52

p5ih0 scrie:la ce le sta lor gandu ... :lol: :lol: sunt dedicati rau :P
daca as fi dinamovist m-as oftica RAU !!! :lol:
Aiurea fratioare, e super-distractiv! Tot ce e cantec cu Steaua e comic 100% Bravo lor ca stiu sa se distreze cu muzica dar rusine ca beau alcool si fumeaza! Nu de cantecele alea ma oftic eu ci de viata nesportiva! Sa se ia de mana cu columbianul ala zaltat de la steaua, Toja, ca si ala e frate cu rachiul! :lol: Huo drojdieriloooooor! La dezalcolizare cu voi!

Scrie răspuns