orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Fario_nebunu
- veteran

Iata asadar ca dupa 4 ani ni se serveste din nou aceasta mare farsa electorala prin care noi, bietii romani, suntem atrasi cu cantece de sirene de candidati si partide doar-doar le-om da votul nostru! Acum aflu ca din nou populatia s-a lasat prostitata de promisiunile desarte ale PSD si a votat acest partid de kko sa fie pe primul loc si sa formeze guvernul! Numai cand ma gandesc la Geoana zis prostanakul, la Nastase 7 case si la Mitre snapanul ma apuca varsaturile si greata! Nu zic ca PNL si PDL ar fi mult mai bune dar parca nu au atatea capete patrate si atatia penali pe metrul patrat!

Asa ne trebuie - daca intelectualii din orase nu au iesit la vot din dezgust si plictis (ii inteleg), atunci babele analfabete din Dolj, Teleorman, Botosani, Oltenita etc s-au mobilizat si l-au ales pe Geoana et co! Ne meritam soarta! Acum parca vad ca iar vine Nastase in fruntea AGVPS! Daca nu cumva dispare dinozaurul inainte sa vine Bombonel sa isi ia mosia inapoi!

-
TopGear
- senior

Ne meritam soarta. Am intalnit multe cunostinte zilele trecute - oameni scoliti care imi ziceau ca nu merg la vot din div.motive mai mult sau mai putin rezomabile. Destul de rau. Uitati si voi rezultatul!
Dupa ce 10 ani (1990-1996 si 2000-2004) PSD (FSN, PDSR) a dus tara pe biedefinitul drum spre collaps al lui Ceausescu si peste noapte a scos zeci baroni locali [pe fatza}, cand romanul murea de foame, am zis ca udata cu alianta D.A. se va schimba ceva. Dar uite ca PNL-ul a tradat, a vrut sa inlature de la putere P.D.-ul si uite-asa PSD-ul are de castigat. Mi-e scarba. Deschid TV-ul si ma uit la National Geografic, Travel, etc. Altundeva pe orice post romanesc mi-e sila.
-
Fario_nebunu
- veteran

TopGear scrie:Ne meritam soarta. Am intalnit multe cunostinte zilele trecute - oameni scoliti care imi ziceau ca nu merg la vot din div.motive mai mult sau mai putin rezomabile. Destul de rau. Uitati si voi rezultatul!
Dupa ce 10 ani (1990-1996 si 2000-2004) PSD (FSN, PDSR) a dus tara pe biedefinitul drum spre collaps al lui Ceausescu si peste noapte a scos zeci baroni locali [pe fatza}, cand romanul murea de foame, am zis ca udata cu alianta D.A. se va schimba ceva. Dar uite ca PNL-ul a tradat, a vrut sa inlature de la putere P.D.-ul si uite-asa PSD-ul are de castigat. Mi-e scarba. Deschid TV-ul si ma uit la National Geografic, Travel, etc. Altundeva pe orice post romanesc mi-e sila.
Am ras cu lacrimi - haz de necaz - cand Mitrea a ordonat colegilor mai tineri adunati la sediu "bucurati-va si voi ca sa se vada ca am castigat"!

Deci tovarasii din Pesedeu ne ordona si cand sa ne bucuram! Maine vor vrea sa ne spele si creierele, sa ne convinga ca Geoana e cel mai bun!
-
adrian frunza
- veteran

salut
raman la parerea mea :
romania a fost o puscarie ,acum e menajerie ,nu cred ca va deveni zoo!
daca nu termina braconierii salaul , in romania e funny .
walleye
-
TopGear
- senior

Stiati ca exista localitatea Vaideeni-Vaideei, [Vai de noi toti!] pe undeva prin Valcea.....?
Ce am fost si ce am ajuns? PSD =[parerea mea] cu neo-comunismul.
-
adiwolf
- veteran

se numeste Vaideeni si este o comuna prospera de tarani,ocupatia principala fiind oieritul.
exista si niste pensiuni,iar zona este foarte frumoasa,fie vara fie iarna.
de ce plangeti??
cati dintre voi ati fost la vot??
eu recunosc ca nu am fost si nici nu ma voi duce asa ca degeaba as injura si as fi dezamagit,atat timp cat nu am fost la vot......tac si inghit
absenteismul asta e cu doua taisuri,asa ca e al draqului de riscannt.
-
TopGear
- senior

Am incercat o figura de stil, cu "
vai de ei". Stiam ca nu e vai de ei acolo.
Apropo de vot, eu unul am fost. Din 20 de rele, am incercat sa o aleg pe cea mai putin rea. Cine sa o faca in locul meu, tataie din mormant? No. Tine de noi, si de nimenialtcineva.
Va inchipuiti ca au fost si romani care l-au votat pe Becalli, nu? Problema nu este ca exista Becalli. Problema este ca are sustinatori!
Fario, pe cine ai votat? Hai sa dau cu presupusul: GYORGY FRUNDA!! Am ghicit?!

-
Fario_nebunu
- veteran

Becali e caraghios, sigur ca da, dar e mic copil fata de dinozaurii politici Mitrea, Hrebenciuc, Nastase sau de alde Oprisan, Cocos, Fenechiu etc. Am fost la vot ca macar sa pot injura in cunostiinta de cauza si stiu ca daca nu votam atunci babele analfabete care suspina dupa Mirciulica prostanacu sau dupa Ilici bunicutza, saracii cu duhu care il venereaza pe motanul Felix si pe senatorul-bideu Marinescu ar fi contat in final mai mult ca mine asa ca....mi-am calcat pe inima si am votat! Acum sa vedem ce o iesi! Sper ca si pescuitul sa om duca mai bine in 2009, sa atraga si el atentia clasei politice!