Am rugaminte la cei care sunt conectati la una din aceste retele de satelit sa-mi spuna si mie impresiile lor.
Vreau sa ma abonez la una din aceste doua dar nu stiu la care.
Ma intereseaza calitatea semnalului,stabilitatea lui pe timp de furtuna sau ploi,posibilitatea programarii canalelor dupa preferintza,etc.
Mutumesc binevoitorilor.
Digi TV vs.Focus Sat.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Digi TV vs.Focus Sat.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
- mihai izbiceni
- veteran
Eu am Digi pachetul full de programe si sunt multumit ,in legatura cu calitatea semnalului este aceiasi pt ca ambele DTH-uri sunt pe acelasi satelit Intelsat 1002 1 grad west,daca apar intreruperi ale semnalului tin de orientarea antenei,diametrul antenei (Digi are antena de 0,8m iar focus de 0,5m)si nu in ultimul rand calitatea LNC-ului.
In legatura cu abonamentul la Digi vine factura iar la Focus trebuie sa-ti cumperi cartela cu un cod sa-i suni sa le dai codul si apoi privesti deci este putin mai complicat.
In legatura cu abonamentul la Digi vine factura iar la Focus trebuie sa-ti cumperi cartela cu un cod sa-i suni sa le dai codul si apoi privesti deci este putin mai complicat.