Digi TV vs.Focus Sat.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
meas
veteran
veteran

Digi TV vs.Focus Sat.

Mesaj de meas » 26 Mar 2008, 19:03

Am rugaminte la cei care sunt conectati la una din aceste retele de satelit sa-mi spuna si mie impresiile lor.
Vreau sa ma abonez la una din aceste doua dar nu stiu la care.
Ma intereseaza calitatea semnalului,stabilitatea lui pe timp de furtuna sau ploi,posibilitatea programarii canalelor dupa preferintza,etc.
Mutumesc binevoitorilor.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Lostrita
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lostrita » 26 Mar 2008, 20:02

Personal am optat ptr varianta DigiTtv de aproape 1 an de zile si sunt f multumit de semnal, cost ,grila (extra 1)=10 progr. stiintifice :lol: De cand am si F&H, ajung la munca cu ochii rosii.....

mihai izbiceni
veteran
veteran

Mesaj de mihai izbiceni » 26 Mar 2008, 21:46

Eu am Digi pachetul full de programe si sunt multumit ,in legatura cu calitatea semnalului este aceiasi pt ca ambele DTH-uri sunt pe acelasi satelit Intelsat 1002 1 grad west,daca apar intreruperi ale semnalului tin de orientarea antenei,diametrul antenei (Digi are antena de 0,8m iar focus de 0,5m)si nu in ultimul rand calitatea LNC-ului.
In legatura cu abonamentul la Digi vine factura iar la Focus trebuie sa-ti cumperi cartela cu un cod sa-i suni sa le dai codul si apoi privesti deci este putin mai complicat.

Scrie răspuns