detectoare radar

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 12 Mai 2008, 12:13

pai eu stiu ca in banda X sunt alarme false(scanere de usi); banda K/Ka sunt radare sigure si L laser intradevar m-a alertat de vreo 2 ori, vorba ta-instant si scurt, fara vreo avertizare prealabila.
deci daca a fost vorba de radar cu laser inseamna ca m-am cam ars :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 12 Mai 2008, 12:16

amuzant este cand mergi intins avand partener de trafic in fata si in clipa in care te alerteaza detectorul,franeaza instant si ala din fata....
:lol:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 12 Mai 2008, 13:20

nici K nici Ka nu e alerta sigura. usile benzinariilor mai sunt in banda K, iar in Ka pot fi acele panouri care iti arata viteza.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 12 Mai 2008, 13:27

Adi_ scrie:nici K nici Ka nu e alerta sigura. usile benzinariilor mai sunt in banda K, iar in Ka pot fi acele panouri care iti arata viteza.
Asa e. Noroc ca senzorii de la usile automate emit cu o intensitate mai mica decat radarul politiei. Detectorul meu - beltronics 955 semnalizeaza acustic si vizual intensitatea semnalului, banuiesc ca si alte modele fac tot asa. Asa ca le poti diferentia dupa cat de tare urla si cate linii iti afiseaza. Iar cand piuie pe camp in banda K si stii ca nu e nici o cladire in zona, e clar ca e radar. In oras in schimb poti s-o musti, am auzit ca mai pun baietii radarul chiar in benzinarii.
:D

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 12 Mai 2008, 13:47

Tavi scrie:am auzit ca mai pun baietii radarul chiar in benzinarii.
:D
da, sau in apropierea acelor panouri luminoase sa crezi ca-i alarma falsa si... surpriza :D
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 12 Mai 2008, 17:55

Adi_ scrie:....iar in Ka pot fi acele panouri care iti arata viteza.
pai acele panouri luminoase care-ti arata viteza, au inaintea lor tot un fel de radar, care iti citeste viteza...cred. :roll:
altfel cum afla acel panou cu ce viteza circuli? tot pe baza unui radar fix, care insa nu te "arde"

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 12 Mai 2008, 18:27

nici n-am zis ca acele panouri nu ar avea un radar, dar nu cred ca de acele radare ne ferim :)

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Mai 2008, 19:47

hmmm,radare si detectoare de radar,
moamaa ce subiect mai Michael,pai pe Softpedia s-au scris pe acest subiect cel putin 50 pagini :wink: :lol:

eu mi-am luat un asemenea detector ( un Bell) dupa o intalnire nedorita cu niste "fomisti" ( a se citi politisti romani) pe la Corabia,cand m-au oprit intr-un satuc si am donat 1 milion pt pomenirea binefacerii lor :twisted:
aici am vazut si faza cu interupatorul pe fir,un intrerupator ordinar de veioza,care am inteles ulterior ca nu este legal.
apoi,dupa ce am achizitionat detectorul,la o cursa la dunare,deja si-a scos banii,cel putin 5 radare din care macar 2 din ele le-as fi luat in plin fara acel detector.
dar cu toate astea,am furato si cu detector cu tot si culmea pe un tronson de drum pe care il fac in fiecare sfarsit de saptamana cand ma duc la pescuit si intr-un loc in care stiam ca se pune frecvent radarul.
ce pot sa spun?? a fost vina mea,a fost marlania lor............inca nu stiu exact,.cert este ca m-a inregistrat cu 76km/h in localitate (intrasem in localitate cu 50m :evil: ),iar detectorul nu a tipat decat foarte tarziu ceea ce ma face sa cred (defapt sunt sigur) ca i-a dat drumul exact in fata mea
ce nu sunt eu lamurit,este faptul ca pe inregistrarea video,se vede cum vin de la distanta si se vede exact momentul franarii,adica exact momentul in care detectorul a tipat.
deci......era dat drumul innainte dar nu emitea?? :shock:
ce se intampla defapt??
in acelasi loc,am detectat radar de la 1 km.
pt linistea celorlati participanti la trafic,marturisec ca nu sunt vitezoman,dar nici nu pot merge cu 50km/h cand nu am nimic in fata :wink: :lol:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 12 Mai 2008, 19:59

camera era pronita, receptorul radar idem, emitatorul era oprit pana ti-a tipat detectorul

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Mai 2008, 20:08

ok
am inteles,dar e legala treaba asta??
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Scrie răspuns