Despre mine

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

avat400
senior
senior

Mesaj de avat400 » 06 Sep 2010, 10:43

pikeman scrie:
avat400 scrie:asa ai facut 1694 de posturi ? :roll: :roll: :roll:
nu, doar 401 de la avat0 la avat400 :lol: dar ii bun ca mi-ai zis cate am ca nu prea ma uitam la acest detaliu :lol: ti-ai gasit de ce sa te agatzi :lol: :lol: :lol:

totusi m-am calit cu d'astia care dau la gioale , asa ca amon-ule daca vrei sa iti fie bine, nu baga in sama , si nu trebuie sa te justifici in fata unor necunoscuti...post-ul tau ma face sa ma gandesc ca erai tare nervos la momentul respectiv ceea ce nu face bine la inima :wink:
Banuiesc ca trebuia sa spun ''joke'' la sfarsitul primului post... :?
Nu am vrut sa par rautacios...eram doar putin ironic...
Daca te-am jignit cu ceva cand am facut referire la c&r imi cer scuze...nu am intentionat...deh,nimeni nu e perfect.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Sep 2010, 11:49

avat400 scrie: Banuiesc ca trebuia sa spun ''joke'' la sfarsitul primului post... :?
Nu am vrut sa par rautacios...eram doar putin ironic...
Daca te-am jignit cu ceva cand am facut referire la c&r imi cer scuze...nu am intentionat...deh,nimeni nu e perfect.
e ok, stai relax, imi plac avatii :wink: , nu m-ai jignit cu nimic.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Sep 2010, 12:28

Daca-ti placeau avatzii ramaneai pe zona,nu umblai lelea prin tara dupa cativa strapi,bibanasi sau clenutzi :lol: :lol: Dehh,daca te-ai bagat in politica :lol: :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Sep 2010, 12:35

elias scrie:Daca-ti placeau avatzii ramaneai pe zona,nu umblai lelea prin tara dupa cativa strapi,bibanasi sau clenutzi :lol: :lol: Dehh,daca te-ai bagat in politica :lol: :lol:
deh , prostiile tineretii :lol: :lol: :lol: totusi cand umblu lelea pe la cazanele Dunarii parca nu ii asa nasol :P :lol:

Scrie răspuns