DECORAT

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

onesti
veteran
veteran

DECORAT

Mesaj de onesti » 12 Dec 2007, 18:30

http://www.hotnews.ro/Sport/Fotbal/arti ... ngliei.htm

Respectele mele!

Acum ar fi randul lui Basescu sa decoreze un fotbalist roman in activitate.
Voi la cine v-atzi gandi? :lol:

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 12 Dec 2007, 18:49

Hagi. (chiar daca nu mai e in activitate)

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 12 Dec 2007, 18:58

Da si eu cred ca tot Hagi merita..

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 13 Dec 2007, 15:07

Paradoxal, cum e lumea asta, pe dos! :shock: Opriti Pamantul, ca vreau sa cobor!!!
Cat de aiurea! Adica un matze fripte de soldat care ramane mutilat pe viata sau moare prin cine stie ce coclauri e avansat post-mortem la rang de soldat-sef si decorat in graba de cine-stie-cine, iar unu care a fugarit toata viata mingea pe tapsan e decorat de Reg. Angliei. :shock:
Pe astia cu fotbalul PREA ii baga toata lumea in seama. Avem o super-echipa de fete la handbal, care fac mare cinste tarii noastre, insa nimeni habar nu are. In schimb, cand vreun manelist terminat de fotbaliator face vreo chestie, afla toata tara, vuiesc televiziunile, geme presa de aticole, si nu numai revistele de scandal, ci si cotidienele de larga circulatie, se fac demonstratii pro si contra, se creeaza adevarate pasiuni, se despart familii.... :shock:
Gen "mare stire mare! Doamnelor si domnilor! Ramaneti alaturi de noi, pt. ca, dupa o scurta pauza publicitara, vom reveni in forta cu stiri proaspete din cantonamentul echipei Avantul Prabusirea! - Celebrul balalau costica si-a facut poze cu fetele din orasul-gazda y, a fost cu echipa la biliard si la shopping si a declarat ca, in curand, isi va lua un pudel mic pe care il va boteza Romica. Revenim cu stiri din tara, unde Simona Sexual a facut poze cu toata echipa de folbal din satul Corlate, prima data cu fiecare in parte, si, apoi, cu toti in grup. :shock:

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 13 Dec 2007, 15:12

lesin de ras ba nene ba...

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 13 Dec 2007, 15:43

Cata dreptate are omul asta.RESPECT domnule ,am crezut ca sunt singurul pe care nu-l intereseaza acest sport.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 13 Dec 2007, 16:14

fishi scrie:Cata dreptate are omul asta.RESPECT domnule ,am crezut ca sunt singurul pe care nu-l intereseaza acest sport.
Nu esti singurul de loc.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 13 Dec 2007, 16:18

in fotbal se invart f. multi bani, din cauza asta e asa de mediatizat. e clar ca nu-i corect ca un fotbalist slab sau mediu, cum sunt cei de la noi sa castige atat de mult in comparatie cu o gimnasta, de exemplu. nu cred ca se compara sacrificiile. dar, asta e...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 13 Dec 2007, 16:23

Ryan Giggs a fost decorat pt rezultatele din fotbal si nu din razboi! Ala era soldatul Ryan (fara Giggs).

Nici eu nu pot spune ca-s ahtiat dupa fotbal(isti), dar ca sportiv si pt felul in care a jucat la Manchester il apreciez pe Giggs.

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 13 Dec 2007, 16:48

Oricine este profesionist in ceea ce face trebuie apreciat, fie, macar, doar pt. atitudine, daca nu pentru ce face el acolo.
Insa trebuie sa avem o scara de valori reale, sa stim sa facem distinctie intre ce este valoros si ce nu, ce este valoros pentru noi si pentru altii nu, sau invers, ce este valoros pt o individualitate si ce este valoros din punct de vedere universal, etc.

Scrie răspuns