De pe youtube... adunate. Asasinat sau... asasinat?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
De pe youtube... adunate. Asasinat sau... asasinat?
http://www.youtube.com/watch?v=PxIFh3Nk ... r_embedded
In pădure este văzut un grup de trei persoane care se apropie de epavă, dinspre stanga, pe partea opusă pozitiei din care se filmează. Se aude (neclar) : "spakoino !" (“linisteste-te !" – 0:53). O persoană care se vede zăcand printre resturile epavei miscă o mană (1:10). “davaite gnata !" / “dati-mi (o) arma/ă" (?), “ne ubivaite nas!" / “nu ne omorati !" (1:37). O persoană imbrăcată in culoare inchisă sare de pe epavă. O impuscătură, apoi hohote de ras (2:07-2:10). “Smiana planov !" / “S-a(u) schimbat planul/rile !", apoi urmează o impuscătură (2:21). Si incă una. O persoană cade (nu se vede clar – unul din “echipă" are o obiectie si este “linistit"?!). Clipul se opreste aici, dar este evident- cameramanul stia mai multe decat ceea ce se vede in clip.
In pădure este văzut un grup de trei persoane care se apropie de epavă, dinspre stanga, pe partea opusă pozitiei din care se filmează. Se aude (neclar) : "spakoino !" (“linisteste-te !" – 0:53). O persoană care se vede zăcand printre resturile epavei miscă o mană (1:10). “davaite gnata !" / “dati-mi (o) arma/ă" (?), “ne ubivaite nas!" / “nu ne omorati !" (1:37). O persoană imbrăcată in culoare inchisă sare de pe epavă. O impuscătură, apoi hohote de ras (2:07-2:10). “Smiana planov !" / “S-a(u) schimbat planul/rile !", apoi urmează o impuscătură (2:21). Si incă una. O persoană cade (nu se vede clar – unul din “echipă" are o obiectie si este “linistit"?!). Clipul se opreste aici, dar este evident- cameramanul stia mai multe decat ceea ce se vede in clip.
Bucuresti
- johnnybravo
- Moderator
Inafara de primii oameni umbland dupa copaci...eu nu vad nimic, nici unde zice ca , ala ridica mana , nici black man...care cade jos...etc...nimic...e un fake total...cititi comentariile pe pagina 14...explica clar ce se zice defapt..Nu se cere nici o arma...nimic..Impuscaturile daca au fost...au fost trucate , sau provin de la cartusele bodygarzilor , care ard in incendiu...Este doar o propaganda anti-Rusia... 

Poate se va afla peste 50 aniiovys scrie:Aceeasi parere o am si eu. Un fake nereusit

Oricum s-a intamplat e trist ca au murit atatia oameni