orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
johnnybravo
- Moderator

-
am si eu o dilema pe care nu o pot intelege, de ce se feresc majoritatea sa impartaseasca detalii cand e vorba de pescuit? ma refer la locuri de pescuit, naluci prinzatoare, nade, tehnici, etc?
Daca tot se afirma ca se pescuieste de placere si nu pentru a asigura hrana zilnica eu unul nu pot intelege egoismul asta...
poate (dar si asta greu) i-as intelege pe pescarii de performanta...
verbal cand am mai pus intrebari d-astea mi s-a raspuns ca nu-s pescar pt ca daca as fi as fi procedat la fel

-
fishi
- veteran

Identificarea unei zone sau loc bun poate sa coste mult si din punct de vedere bani sau timp.Majoritatea nu dispun nici de una nici de alta.Si atunci apari tu .......
-
danr
- Site Admin

cine s-a ferit sa-ti impartaseasca tehnici, naluci, nade ?
da si tu un exemplu
-
fisherman
- veteran

corect! dar un loc bun e cu totul altceva. cand merg la pescuit, vreau pe cat posibil sa fiu singur sau cu un prieten sau doi. nu-mi convine sa popularizez un loc bun si cand merg la pescuit sa dau acolo de 20 de insi cu 100 de bete. pentru ca din pacate, am constatat ca asa se intampla. de aia si evit locurile batute si caut mai mult locuri salbatice si pe cat posibil mai indepartate de localitati.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
-
Leba
- veteran

-
johnnybravo scrie:am si eu o dilema pe care nu o pot intelege, de ce se feresc majoritatea sa impartaseasca detalii cand e vorba de pescuit? ma refer la
locuri de pescuit, naluci prinzatoare, nade, tehnici, etc?
Daca tot se afirma ca se pescuieste de placere si nu pentru a asigura hrana zilnica eu unul nu pot intelege egoismul asta...
poate (dar si asta greu) i-as intelege pe pescarii de performanta...
verbal cand am mai pus intrebari d-astea mi s-a raspuns ca nu-s pescar pt ca daca as fi as fi procedat la fel

la celelalte te-ajuta bajetii de pe forum.
cat despre locuri...fisherman zice bine, am patit si eu asta..faci share si a IIa zi e full de "pescari".
-
johnnybravo
- Moderator

-
danr scrie:cine s-a ferit sa-ti impartaseasca tehnici, naluci, nade ?
da si tu un exemplu
exemplele sunt si din viata reala nu doar de pe forum si nu am fost eu implicat neaparat in discutia respectiva... cat despre locurile de pescuit secrete atat timp cat nu dai la stationar nu m-ati covins ca ar trebui sa procedez si eu la fel

sunt constient ca poti gasi locuri bune si 10m mai in stanga sau dreapta daca locul respectiv e ocupat...pestele mai si umbla, asta daca nu il momesti in acel loc (poate asta ar fi un motiv sa tii locul secret).
-
pikeman
- veteran

-
johnnybravo scrie:danr scrie:cine s-a ferit sa-ti impartaseasca tehnici, naluci, nade ?
da si tu un exemplu
exemplele sunt si din viata reala nu doar de pe forum si nu am fost eu implicat neaparat in discutia respectiva... cat despre locurile de pescuit secrete atat timp cat nu dai la stationar nu m-ati covins ca ar trebui sa procedez si eu la fel

sunt constient ca poti gasi locuri bune si 10m mai in stanga sau dreapta daca locul respectiv e ocupat...pestele mai si umbla, asta daca nu il momesti in acel loc (poate asta ar fi un motiv sa tii locul secret).
daca gasesti un gropan unde se ascund shalaii sau un prundis unde bat avatii crezi ca is si mai incolo, or fi dar cand le-ai gasit obiceiu, sti la ce intra si sti locul nu iti permiti sa lasi naluci cu 10 m mai incolo doar petru ca pretenu tau a zis la alti pretini de locul tau si acu ei troneaza pe el si mai si prind

... noi am gasit un astfel de loc, nam zis la nimeni, dar mai trece unu altu si te vede, asa am gasit odata vro 3 insi care nu sau oprit nici cu 10m mai sus nici cu 10m mai jos, si mai aveau si maluca _ care trebuia

-
razvan m.
- veteran

-
johnnybravo scrie: sunt constient ca poti gasi locuri bune si 10m mai in stanga sau dreapta daca locul respectiv e ocupat...pestele mai si umbla, asta daca nu il momesti in acel loc (poate asta ar fi un motiv sa tii locul secret).
Pai daca poti gasi locuri bune si 10 m mai la stanga sau mai la dreapta insemna ca sint suficient de multe incat sa nu mai fie nevoie se ti le dezvaluie cineva

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.