De ce persistam la pescuit ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 07 Feb 2005, 21:34

eu ma duc la pescuit...din varii motive...unele...ar fi sa vad daca mai stiu sa prind salai...alt motiv....este sa prind mai mult decat vecinii mei care au super sonar si eu inca n-am ..asa ca ii las sa dea cu peste viu si cu fel de fel de inventii.eu dau cu jig.... si prind asa "din greseala" ,vai ce norocos sunt!!2-3 salai sub nasul lor..iar scuzele ca ei incercau pe locul ala de dimineata si n-au avut un tzac ma "intristeaza" la maxim. poate ca nu este o atitudine prea fair play dar asta este...si cred ca multi dintre voi au incercat sentimentul. alte motive de a "persista" cum spune titlul topicului,...este senzatia ca azi voi prinde salaul cel mare...sau ca imi va trage somnul pe care l-am scapat vara trecuta...motive....orice poate fi un motiv de o iesire ... a doua zi dupa cutremurul din octombrie am fost la dridu cu barca... sa vezi trasaturi de se cutremurau pomii in care dadeam cu jigul...:)

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 08 Feb 2005, 09:24

Adelin(Arad) scrie:citez din ultimele postari ale lui Ovidius:
"Io curios sunt sa vad
Io curios sunt sa vad
Nu io zis. Eu doar am cetit
Io vrut sa vad si altii care nu citit. Nu putut tu sa mai astepti mai Ioane ?"
.....daca mai continui sa scrii asa promit ca unde vad numele tau nu mai citesc topicu'! ....E indignant...omule ai o varsta! :x
Cum ? Am reusit sa te fac sa simti ceva pt. mine ? :D Sa stii ca nu am scris astfel intrucat sufar de dipsomanie. Imi e rusine ca am savarsit aceasta turpitudine. Promit sa fiu ingeniu cu tine de acum inainte. Te rog sa ma ierti. Cred ca dai dovada de o veleitate din alte motive. Si nu uita, cand eu doresc sa rad, rad. Cand doresc sa plang, plang. Cand doresc sa scriu intr-un fel anume, scriu. A! si ca sa nu uit, cand tu doresti sa comunici doar cu ajutorul iconitelor, eu nu te opresc. Unii oameni sunt orbi. Orbul stie ca e orb insa trufasul nu. Vanitosul cauta de obicei tendinta de devalorizare a altora. (stiam ca tu vei fi acela :wink: )
Si hai sa-ti mai spun una: "Cu zbieratorii nu merita sa te bati si nu e timp sa te bati" - A. Plesu.
PS: Eu oricum nu m-am suparat ca ti-ai spus doleanta. Ai acest drept. Pentru mine tot "Profesionistul" ramai. :D :wink: Ba, nu strica la ten, sa fii cateodata din nou copil :D

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 08 Feb 2005, 22:14

Ovidius scrie:
Adelin(Arad) scrie:citez din ultimele postari ale lui Ovidius:
"Io curios sunt sa vad
Io curios sunt sa vad
Nu io zis. Eu doar am cetit
Io vrut sa vad si altii care nu citit. Nu putut tu sa mai astepti mai Ioane ?"
.....daca mai continui sa scrii asa promit ca unde vad numele tau nu mai citesc topicu'! ....E indignant...omule ai o varsta! :x
Cum ? Am reusit sa te fac sa simti ceva pt. mine ? :D Sa stii ca nu am scris astfel intrucat sufar de dipsomanie. Imi e rusine ca am savarsit aceasta turpitudine. Promit sa fiu ingeniu cu tine de acum inainte. Te rog sa ma ierti. Cred ca dai dovada de o veleitate din alte motive. Si nu uita, cand eu doresc sa rad, rad. Cand doresc sa plang, plang. Cand doresc sa scriu intr-un fel anume, scriu. A! si ca sa nu uit, cand tu doresti sa comunici doar cu ajutorul iconitelor, eu nu te opresc. Unii oameni sunt orbi. Orbul stie ca e orb insa trufasul nu. Vanitosul cauta de obicei tendinta de devalorizare a altora. (stiam ca tu vei fi acela :wink: )
Si hai sa-ti mai spun una: "Cu zbieratorii nu merita sa te bati si nu e timp sa te bati" - A. Plesu.
PS: Eu oricum nu m-am suparat ca ti-ai spus doleanta. Ai acest drept. Pentru mine tot "Profesionistul" ramai. :D :wink: Ba, nu strica la ten, sa fii cateodata din nou copil :D
Mai eu am vrut doar sa te corectezi, ca erai simpatic. Nu trebuie sa te prostesti ca sa fi interesant,... tu esti interesant oricum!Daca te-a deranjat observatia, chiar esti copil.Eu n am facut-o din rautate, sau..."vanitate", cum spui tu. :wink:

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 09 Feb 2005, 10:01

In primul rand nu mi-am dorit sa fiu interesant. De prostit, m-am prostit pt. ca tocmai am vrut sa fiu pt. o clipa, copil. (mai prostut asa) A! ca poate s-a simtit o unda de ......., in exprimare, da - normal, crezi ca eu nu stiam asta ?
Daca ai avut o stare mai stiu eu cum, logic te-a gadilat putin. Dar sa zicem ca ai fi fost foarte bine dispus - atunci priveai altfel. Totul este din ce unghi privesti si cat de bine simti pestele de la capatul firului :wink:
Oricum nitel sceptic voi fi io cu tine ca nu degeaba prinzi tu mai mult si mai big decat altii. Ma intreb asa, oare cine o fi fost profesorul tau de spinning si daca el ti-a aratat chiar si ceva locuri :wink: Nu contest ca ai invatat tu si din teorie si of course and alone, dar......cu siguranta ai avut si un OM langa tine. Stii, se pot invata multe lucruri benefice de la OAMENI. Vreau sa cred ca si tu esti OM. Eu nu te judec pt. ca nu am acest drept. Nici nu te cunosc, insa cred io ca ar trebui sa fii mai tolerant (parerea mea) - nu trebuie neaparat sa o iei in seama. Nu sunt eu "batranul sfatuitor" mi-am spus doar opinia.
In rest totul e O.K. "Profio" :D

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 10 Feb 2005, 14:21

@Adelin: Iti aduci aminte, tu "Profio" cand foloseai doar iconite in raspunsurile tale adresate mie ? De ce o faceai ? Sa ma ignori ? poate, asa spunea prietenul tau razvanm. Eu am luat-o ca pe o gluma. Apoi mai tarziu am inceput sa comunicam mai.... Uite eu am afirmat ca ma asteptam din partea ta la o corectie, ceva. Nici nu imi retrag ceea ce am spus. Poate ca m-am intins putin afirmand ca ai fi vanitos. Tot ceea ce e posibil sa nu fie intocmai. Poate am gresit. Oricine poate gresi. Daca nu este asa, imi cer scuze. Am avut o parere care nu inseamna ca trebuie sa fie adevarata.(gandita doar intr-un anumit moment - ceea ce nu inseamna ca este gandul meu persistent, durabil)
Vreau sa fim prieteni, sa glumim, sa fim oameni. "Nu lasa dragul meu ca trecutul sa vina peste tine caci el nu vine decat sub forma a doua lucruri rele: cel al regretelor si al remuscarilor" -Noica. Eu zic sa traim in prezent, caci discutii, polemici, etc, or mai fi si intre noi si intre altii.
Cu respect "Poetul" :D

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 10 Feb 2005, 14:32

Mai Nea Ovidius, io' vad ca ati intrat adanc in dezbateri !!!
"persistatul" asta are vreo legatura cu " ceatza " in domeniu de pescuit ......sau se persista si ceatza ramane in final .... : :lol: cred eu :lol:
ce termeni mai baietzi........adanca rau BroBlema......

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 10 Feb 2005, 14:39

Adica nu fac o obsesie din ceea ce am afirmat. Uite de ex fata de pescuit am facut o obsesie :D :wink:

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 13 Feb 2005, 19:13

Abstinenta in pescuit dauneaza grav sanatatii !!!!!

Vb unui prieten, am ajuns si in cada sa ma uit dupa pesti!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 14 Feb 2005, 08:16

nutzu_z scrie:Vb unui prieten, am ajuns si in cada sa ma uit dupa pesti!
:lol: Mai ai nitel si gata esti ! Dar nu-ti fie teama... am sa te vizitez :)

Teodor
veteran
veteran

Mesaj de Teodor » 15 Feb 2005, 12:33

La mine e simplu:
Pentru somnul linistit de dupa o zi de pescuit.
Sunt singurele nopti in care dorm "bustean". :(
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare

Scrie răspuns