"De ce parasesc Romania?"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Adi_
veteran
veteran

"De ce parasesc Romania?"

Mesaj de Adi_ » 26 Feb 2007, 09:46

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

ionutz_gr
senior
senior

re

Mesaj de ionutz_gr » 26 Feb 2007, 10:46

in cateva aspecte are dreptate..dar nu in toate
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.

panda_fish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de panda_fish » 27 Feb 2007, 00:47

Mda.......!!!
:cry:
Asta cam asa este :oops: .........si questia cu popii chiar mi-a placut :wink:
La inceput a fost pasiune,.....acum a devenit OBSESIE !!!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 27 Feb 2007, 08:09

in proportie de 99% are dreptate cu totul ... asta este tara de r...t in care traim ... traiasca ROMania ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

panda_fish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de panda_fish » 27 Feb 2007, 13:52

Incet, incet, devenim o tara de vanzatori. In catva timp nu o sa mai fie personal calificat in industrie si constructii.
Comertul sa traiasca !!!..... dar se pare ca nici asta nu stim sa-l facem cu cap.

THE-_CROW
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de THE-_CROW » 01 Mar 2007, 20:35

........Oameni buni.......nu tara e de vina.......Oamenii din ea.... :!: :!: :!: :!: .........nu........ :?: :?: :?:

panda_fish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de panda_fish » 10 Mar 2007, 22:44

Bai bajeti .......Azi mi-a iesit buletinul si am plecat pe alte meleguri.........................Va salut pe toti si ........"Fir intins, kkt in straitza !!!

S-auzim numa' de bine !!!

:wink: :wink: :wink:

paul.
junior
junior

Mesaj de paul. » 10 Mar 2007, 23:37

este bine ca exista un instinct dezvoltat de criticism...caracteristic pt balcani.. :) ...dar cu timpul lucrurile se si schimba...chiar daca unii nu vor sa evolueze.... :lol:

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 11 Mar 2007, 07:45

Bravo....cand vom avea curajul sa spunem lucrurilor pe nume , inseamna ca am mai facut un pas :!: :!:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 11 Mar 2007, 12:57

fratilor, acuma sa nu credeti ca sustin ideea emigrarii! daca era total pentru, plecam si eu demult, ca am unde si la cine :)
problema e ca vedem care e situatia, ca doar ne lovim zilnic de "romania", stim si o parte din solutiile pe care cei in masura le-ar putea aplica, si totusi nu se face nimic.

sa va dau si un exemplu: traficul (cel putin in Timisoara)
sa circuli cu masina, mai ales in orele de varf, e un adevarat test pt. nervii nostri. parca-s neincapatoare strazile. nu o sa insist pe descrierea problemei, ca o stiti cu totii.
solutia? simplu: parcarile pe mai multe nivele.
avantaje:
-se dubleaza capacitatea strazilor de a capta traficul deoarece dispar masinile parcate pe prima banda
-administratia castiga bani frumosi din vanzarea tichetelor de parcare (dar nu cum se face in Timisoara prin sistemul tel-park care doar ne ia banii dar nu asigura nimic)
-strazile ar trebui sa fie mai curate deoarece masinile care curata strazile ar avea acces pana langa bordura si astfel nu s-ar mai acumula acolo praf si mizerie.
-etc.

asta e doar un exemplu din multele probleme(mizerie peste tot, camioane care ies de pe santiere cu rotile incarcate de pamant, pamant ramas in urma sapaturilor pt diverse reparatii, etc) iar apoi mai sunt alte probleme rezultate din lipsa noastra, a romanilor, de civilizatie si bun simt. simt ca ma apuca hepatita cand merg la pescuit si vad "paduri" de pet-uri, pungi, cauciucuri de masina, flacoane de ulei, etc. :x
nu stiu cat timp va mai trece pana cand cei care "ne conduc" vor fi cu adevarat interesati de binele nostru, al tuturor, si nu doar de buzunarul lor. si nu stiu cat va mai trece pana cand ii vom vedea pe cei care ar trebui sa se asigure ca legile sunt respectate ca-si fac treaba. :evil: :x

nu, personal nu ma gandesc serios sa emigrez, dar nici nu-i judec pe cei care o fac.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Scrie răspuns