De ce oare ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
radonneus...eu acum imi dau seama....tu chiar ai crezut ca "originalul" e o manareala? Pai nu e...si eu as putea sa fac din oblete monstru ...simplu tininad de la distanta si apropiat pestele de obiectiv ...Altfel..mie chiar imi place orignalul...nu era avatul ala chiar asa de mic oricum....W/e...dar deja vorbim prea mult despre .........si chiar nu merita 

Caci tot suntem in topic orice in afara de pescuit .... hai sa povestim povesti despre asta. Initial cand am postat mesajul asta am vrut sa intreb: parerea voastra: trucaj sau realitate ?
Parerea mea este: 100% trucaj
Uitati-va la intensitatea luminii pestelui in comparatie cu restul, (exclus lumina de la blitz).
Uitati-va la conturul alb de pe cocoasa pestelui
Uitati-va la umbra de pe burta lui stiucar, soarele e in spate totusi
Uitati-va la aripioarele avatului care eu zic ca ar trebui sa fie semi-transparente in unele locuri.
Alte pareri ?
Parerea mea este: 100% trucaj

Uitati-va la intensitatea luminii pestelui in comparatie cu restul, (exclus lumina de la blitz).
Uitati-va la conturul alb de pe cocoasa pestelui

Uitati-va la umbra de pe burta lui stiucar, soarele e in spate totusi

Uitati-va la aripioarele avatului care eu zic ca ar trebui sa fie semi-transparente in unele locuri.
Alte pareri ?
Totul din cauza blitzului...nu e trucaj..cocasa e alba de la soare..vine din lateral soarele, nu din spate...umbra de pe burta este din cauza ca peste este foarte aproape de obiectiv, plus foarte posibil ca avea blitzul incorporat mai la stanga putin..din cauza asta cade umbra putin mai spre dreapta...din partea mea CONFIRMED..not BUSTED 

@ ULK
Ai perfecta dreptate, poza este facuta exact cum ai spus cu pestele aproape de obiectiv (nu mai stiu daca a fost facuta cu blitz, a trecut ceva timp de atunci,dar uitanduma mai atent cred ca ai dreptate prietenul meu a folosit blitzul).
Daca as fii asa maestru in trucaje
pai sa fi vazut atunci poze in galerie
cu pesti de la 20 kg in sus
PS La fiecare poza ai un reper, cu care poti sa-ti dai seama de marimea pestelui

Ai perfecta dreptate, poza este facuta exact cum ai spus cu pestele aproape de obiectiv (nu mai stiu daca a fost facuta cu blitz, a trecut ceva timp de atunci,dar uitanduma mai atent cred ca ai dreptate prietenul meu a folosit blitzul).
Daca as fii asa maestru in trucaje

PS La fiecare poza ai un reper, cu care poti sa-ti dai seama de marimea pestelui

Prelucrata 100%:
Nu poti avea si pestele si pescarul, ambii focalizati. EXCLUS !
Daca ai fi focalizat pestele, cum se zice ca e facuta poza, de la mica distanta ... atunci background-ul ar fi fost blur, in ceata.
Daca ai fi focalizat pescarul, pestele cu greu l-ai distinge.
Jur pe pulpă de lup ca e lucrata
Stima.
Nu poti avea si pestele si pescarul, ambii focalizati. EXCLUS !
Daca ai fi focalizat pestele, cum se zice ca e facuta poza, de la mica distanta ... atunci background-ul ar fi fost blur, in ceata.
Daca ai fi focalizat pescarul, pestele cu greu l-ai distinge.
Jur pe pulpă de lup ca e lucrata

Stima.
@ radonneus.
Esti mai tare ca Toma necredinciosu
la pariu pe o bere ca gresesti si poza este OK
Da-mi pe MP nr. tau de telefon si te voi contacta (vad ca suntem din aceeasi urbe ) si o sa-ti arat originalul si multe alte poze si filmari pe care nu le-am postat in galerie ca si asa mi-am facut multi PRETENI (invidiosi) cu galeria personala
Esti mai tare ca Toma necredinciosu

Da-mi pe MP nr. tau de telefon si te voi contacta (vad ca suntem din aceeasi urbe ) si o sa-ti arat originalul si multe alte poze si filmari pe care nu le-am postat in galerie ca si asa mi-am facut multi PRETENI (invidiosi) cu galeria personala

@ attilaf
Te rog masoara-l prin comparatie cu voblerul rapala de 8 cm.si spune ce greutate are
Conform Tabel 17 din cartea PESCUITUL SPORTIV
Ritmul de dezvoltare al avatului in apele din Romania :
Varsta (ani) 3 Lungime (cm) 37 Greutate (gr) 671
................. 4 ................... 46 ............... 1.420
................. 5 ................... 58 ............... 2.010
................. 6 ................... 72 ............... 2.320
Batul este RON THOMPSON carbon Monterra 270, iar firul textil de 0.06,de care sunt foarte incantat si cu, care am prins fff multi avati, pastravi si salai

Te rog masoara-l prin comparatie cu voblerul rapala de 8 cm.si spune ce greutate are

Conform Tabel 17 din cartea PESCUITUL SPORTIV
Ritmul de dezvoltare al avatului in apele din Romania :
Varsta (ani) 3 Lungime (cm) 37 Greutate (gr) 671
................. 4 ................... 46 ............... 1.420
................. 5 ................... 58 ............... 2.010
................. 6 ................... 72 ............... 2.320
Batul este RON THOMPSON carbon Monterra 270, iar firul textil de 0.06,de care sunt foarte incantat si cu, care am prins fff multi avati, pastravi si salai