De ce oare ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 07 Apr 2010, 21:47

radonneus...eu acum imi dau seama....tu chiar ai crezut ca "originalul" e o manareala? Pai nu e...si eu as putea sa fac din oblete monstru ...simplu tininad de la distanta si apropiat pestele de obiectiv ...Altfel..mie chiar imi place orignalul...nu era avatul ala chiar asa de mic oricum....W/e...dar deja vorbim prea mult despre .........si chiar nu merita ;)

radonneus
junior
junior

Mesaj de radonneus » 08 Apr 2010, 22:29

Caci tot suntem in topic orice in afara de pescuit .... hai sa povestim povesti despre asta. Initial cand am postat mesajul asta am vrut sa intreb: parerea voastra: trucaj sau realitate ?

Parerea mea este: 100% trucaj :)

Uitati-va la intensitatea luminii pestelui in comparatie cu restul, (exclus lumina de la blitz).
Uitati-va la conturul alb de pe cocoasa pestelui :)
Uitati-va la umbra de pe burta lui stiucar, soarele e in spate totusi :)
Uitati-va la aripioarele avatului care eu zic ca ar trebui sa fie semi-transparente in unele locuri.

Alte pareri ?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 08 Apr 2010, 23:40

Totul din cauza blitzului...nu e trucaj..cocasa e alba de la soare..vine din lateral soarele, nu din spate...umbra de pe burta este din cauza ca peste este foarte aproape de obiectiv, plus foarte posibil ca avea blitzul incorporat mai la stanga putin..din cauza asta cade umbra putin mai spre dreapta...din partea mea CONFIRMED..not BUSTED :)

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 09 Apr 2010, 10:10

@ ULK

Ai perfecta dreptate, poza este facuta exact cum ai spus cu pestele aproape de obiectiv (nu mai stiu daca a fost facuta cu blitz, a trecut ceva timp de atunci,dar uitanduma mai atent cred ca ai dreptate prietenul meu a folosit blitzul).
Daca as fii asa maestru in trucaje :!: pai sa fi vazut atunci poze in galerie :P cu pesti de la 20 kg in sus :twisted:
PS La fiecare poza ai un reper, cu care poti sa-ti dai seama de marimea pestelui :!: :roll:

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 09 Apr 2010, 10:45

Pe mine m-ar interesa si alte detalii tehnice de genul:

Daca avatul are 2 kg sau mai mult (la cei minim 50 de cm, daca facem comparatie intre rapala de 8 cm si corpul pestelui), ce fir si ce bat mai ales, s-a folosit, de permite tinerea unui peste asa de mare direct in bat :)

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 09 Apr 2010, 12:35

Pe mine m-ar interesa si alte detalii tehnice de genul:
prea multe te mai intereseaza :lol:

Daca fotografia e neprelucrata e OK.
Este si asta un mod de a face o poza mai interesanta, oricum pestele nu a avut mai mult de 50 cm.
S'altare și bunăstare !

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 09 Apr 2010, 12:47

taicanoe scrie:
Daca fotografia e neprelucrata e OK.
Este si asta un mod de a face o poza mai interesanta, oricum pestele nu a avut mai mult de 50 cm.
Pai normal ca e ok :), caci pestele ala nu a avut mai mult de 45 cm, deci cam 1 kg, poate putin peste....

De la 2 kg in sus...

radonneus
junior
junior

Mesaj de radonneus » 10 Apr 2010, 10:29

Prelucrata 100%:

Nu poti avea si pestele si pescarul, ambii focalizati. EXCLUS !
Daca ai fi focalizat pestele, cum se zice ca e facuta poza, de la mica distanta ... atunci background-ul ar fi fost blur, in ceata.
Daca ai fi focalizat pescarul, pestele cu greu l-ai distinge.

Jur pe pulpă de lup ca e lucrata :D

Stima.

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 10 Apr 2010, 12:46

@ radonneus.

Esti mai tare ca Toma necredinciosu :P la pariu pe o bere ca gresesti si poza este OK :?:
Da-mi pe MP nr. tau de telefon si te voi contacta (vad ca suntem din aceeasi urbe ) si o sa-ti arat originalul si multe alte poze si filmari pe care nu le-am postat in galerie ca si asa mi-am facut multi PRETENI (invidiosi) cu galeria personala :P

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 10 Apr 2010, 13:21

@ attilaf

Te rog masoara-l prin comparatie cu voblerul rapala de 8 cm.si spune ce greutate are :?:

Conform Tabel 17 din cartea PESCUITUL SPORTIV

Ritmul de dezvoltare al avatului in apele din Romania :

Varsta (ani) 3 Lungime (cm) 37 Greutate (gr) 671
................. 4 ................... 46 ............... 1.420
................. 5 ................... 58 ............... 2.010
................. 6 ................... 72 ............... 2.320

Batul este RON THOMPSON carbon Monterra 270, iar firul textil de 0.06,de care sunt foarte incantat si cu, care am prins fff multi avati, pastravi si salai :!: :P

Scrie răspuns