DC++
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
DC++
1.cati dintre dumneavoastra sunt de acord sa avem un hub de genul rapitori.ro cu ajutorul caruia sa schimbam eventualele fisiere cu specificul ce ne anima pe toti pe acest forum ?
2.gasiti utila aceasta idee?
3.sugestii!
2.gasiti utila aceasta idee?
3.sugestii!
Eu sunt foarte de acord, Ovidiu... Chiar am mai adunat cateva materiale... Unele merita vazute si avute.
Unele emisiuni de pe Chasse et Peche sunt emisiuni-atelier in care iti arata cum sa realizezi un streamer, o musca, o montura... Te invata despre fire, plute, unditi si fel de fel...
Aseara am reusit sa fac o captura la o emisiune: "Pescuitul iarna". Destul de interesanta din cate am vazut si inteles... a fost vorba de pescuitul cleanului iarna...Si mai sunt si alte emisiuni...
Ce ziceti? Nu e nimeni interesat?
Unele emisiuni de pe Chasse et Peche sunt emisiuni-atelier in care iti arata cum sa realizezi un streamer, o musca, o montura... Te invata despre fire, plute, unditi si fel de fel...
Aseara am reusit sa fac o captura la o emisiune: "Pescuitul iarna". Destul de interesanta din cate am vazut si inteles... a fost vorba de pescuitul cleanului iarna...Si mai sunt si alte emisiuni...
Ce ziceti? Nu e nimeni interesat?

Azi am dat sarcina la baieti sa gasesca o solutie si au venit cu ceva propuneri.
In primul rand am stabilit o adresa de IP destinata hub-ului care va fi acordata fiecarui utilizator/user.
Inregistrarea in cadrul hub-ului se face de catre acestia pe baza adresei IP a solicitantului si a adresei MAC.
Asa ca dupa configurare am sa postez adresa urmand sa-mi comunicatii datele de logare pe HUB.
In primul rand am stabilit o adresa de IP destinata hub-ului care va fi acordata fiecarui utilizator/user.
Inregistrarea in cadrul hub-ului se face de catre acestia pe baza adresei IP a solicitantului si a adresei MAC.
Asa ca dupa configurare am sa postez adresa urmand sa-mi comunicatii datele de logare pe HUB.
http://www.kronect.ro
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
http://www.shopconectica.ro
conectica de calitate pentru retele de calculatoare sau telecomunicatii
m-ati spart .....
de 4 zile asteptam un raspuns si nimic
acum vad 5 deodata
intre timp am dat "cancel " la comanda de hub facuta
dar vad ca Gyorg ai solutia tu
eu asteptam sa vad daca se merita ...neavand raspunsuri....chiar am postat si in alta parte acelasi raspuns inserat
dar e ok
gyorg astept atunci mesajele cu setari si realizarea hub-ului rapitori.ro
sau cum il vei denumi
spor la treaba si bravo
de 4 zile asteptam un raspuns si nimic
acum vad 5 deodata
intre timp am dat "cancel " la comanda de hub facuta
dar vad ca Gyorg ai solutia tu
eu asteptam sa vad daca se merita ...neavand raspunsuri....chiar am postat si in alta parte acelasi raspuns inserat
dar e ok
gyorg astept atunci mesajele cu setari si realizarea hub-ului rapitori.ro
sau cum il vei denumi
spor la treaba si bravo
Paul scuze dar am asteptat 4 zile
inmulteste cu media vizitatorilor(ma refer la membri forumului) din fiecare zi , vad ca de vizualizat s-a vizualizat de peste 40 de ori dar nici un raspuns
am considerat ca nu exista interes
iar topicul l-am deschis separat pt ca am considerat ca e normal cat timp e o discutie aparte nu ?
oricum mea culpa si astept setarile de la Gyorg

ps la Mb tai imi sta speranta ca ai de unde sa ii faci
inmulteste cu media vizitatorilor(ma refer la membri forumului) din fiecare zi , vad ca de vizualizat s-a vizualizat de peste 40 de ori dar nici un raspuns
am considerat ca nu exista interes
iar topicul l-am deschis separat pt ca am considerat ca e normal cat timp e o discutie aparte nu ?
oricum mea culpa si astept setarile de la Gyorg

ps la Mb tai imi sta speranta ca ai de unde sa ii faci