curierul cu cel mai mic ramburs ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- kingofbeasts
- veteran
curierul cu cel mai mic ramburs ?
care este curierul cu cel mai mic ramburs ,aveti idee ? sau alfel spus cu ce curier preferati sa lucrati din punct de vedere al raportului calitate pret?
- kingofbeasts
- veteran
Noi avem contract si la colete obisnuite platesc 9-10 ron ... ceea ce nu mi se pare mult, tarifele la expeditii ocazionale nu stiu. Dar au un calculator de tarife pe site care e functional !
Cand trimit colete personale, de multe ori cer sau trimit banii in cont si coletul ajunge a doua zi sau a treia cu prioripost care are si track&trace, poti urmari coletul pe unde umbla la ce oficiu sau masina....
Cand trimit colete personale, de multe ori cer sau trimit banii in cont si coletul ajunge a doua zi sau a treia cu prioripost care are si track&trace, poti urmari coletul pe unde umbla la ce oficiu sau masina....
Asa da, dar mie persoana fizica Fan mi-a cerut 55 lei pt o lanseta in tub,iar Star mi-a cerut 28 lei.kzoli scrie:Noi avem contract si la colete obisnuite platesc 9-10 ron ... ceea ce nu mi se pare mult, tarifele la expeditii ocazionale nu stiu. Dar au un calculator de tarife pe site care e functional !
Eu am luat o tastatura pentru un sistem de automatizare de 100 ron din bucuresti si am platit 147 ron ramburs si a ajuns in 3 zile ... In afara de pret cel putin aici la noi in oras sunt destul de neseriosi de vreo 4-5 ori "au pierdut" coletele in sensul ca au pus pe alte masini si au plimbat prin tara vre-o 4-5 zile... apoi nici macar sa ceara scuze...kingofbeasts scrie:de Cargus ce ziceti? am de trimis un colet in apropiere de sediul lor din Bucuresti
Nemo ar mai fi una destul de serioasa ...
nu stiu cum o fi acum dar in general am auzit foarte multa lume plangandu-se de atlassib ... colete "pierdute", colete ajunse deschise si o parte golita din ele , colete flecite si distruse ...draqdevil scrie:posta atlassib?:)Cu ei am lucrat in ultimul timp si la job si pt articolele de pescuit:).F prompti si ieftini:)

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- kingofbeasts
- veteran