cumparaturi pe internet
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cumparaturi pe internet
Vreau sa cumpar un cort din S.U.A. Stie cineva cat mai platesc cand ajunge coletul in tara? In functie de ce se plateste, de valoarea facturii, de greutate, de tipul "marfii"??
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
- Wavedancer
- veteran
Taxele vamale se platesc in functie de tipul marfii (in cazul tau echipamente de camping. Suna la vama si intreaba cit e taxa vamala). Calculul taxelor este putin mai complicat. Ecuatia ar fi:
taxe = (taxa vamala + comision vamal)*valoarea marfii + TVA*(valoarea marfii + valoarea transportului).
Comisionul vamal este 0,5%, TVA-ul 19%.
taxe = (taxa vamala + comision vamal)*valoarea marfii + TVA*(valoarea marfii + valoarea transportului).
Comisionul vamal este 0,5%, TVA-ul 19%.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
Chestia e ca am sunat la oficiul postal de unde se ridica coletele internationale. Tanti de acolo zice ca nu stie, ca sa sun la vama. Am sunat si la vama, si "isteatza" aia de acolo habar nu avea. Imi zice sa sunt la oficiul postal... Si uite asa... De la Ana la Caiafa...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
- Wavedancer
- veteran