Cumpar contract de munca in strainatate!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

HAYABUSA_COSMIN
utilizator constant
utilizator constant

Cumpar contract de munca in strainatate!

Mesaj de HAYABUSA_COSMIN » 06 Mai 2011, 20:10

ofer cateva sute de euro comision(chiar si 1000 daca face... :D )unei persoane serioase ce imi poate intermedia obtinerea a doua contracte de munca.ptr. mine si sotia mea.
Dat fiind faptul ca aici nu ne retine nimic am hotarat sa incercam sa ne mutam pe o perioada nedeterminata intr-o alta tara!Dupa ce ne-am convins de bunavointa,,prietenilor''pe care tot eu i-am ajutat sa plece si i-am imprumutat cu sume importante,am hotarat sa cautam o persoana serioasa care,contracost binenteles,sa ne ajute in obtinerea locurilor de munca. Acceptam chiar si contracte sezoniere ptr inceput!

Va multumesc frumos pentru timpul alocat citirii acestor randuri si astept cu placere propunerile dumneavoastra!

MP sau 0732.35.0001/ hayabusa_cosmin@yahoo.com

P.S. Eu doar ce am implinit 28 ani iar sotia 22.

arapaima
senior
senior

Mesaj de arapaima » 06 Mai 2011, 21:38

Salut,

0722656608-Sever Grosu, poti apela cu incredere. Are agentie, este serios si foarte vechi in domeniu. Ti-l recomand cu incredere.

HAYABUSA_COSMIN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de HAYABUSA_COSMIN » 07 Mai 2011, 09:32

Multumesc mult Arapaima!
Respectele mele!

jackspinner
veteran
veteran

re

Mesaj de jackspinner » 07 Mai 2011, 10:02

Multa bafta Cosmin !

HAYABUSA_COSMIN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de HAYABUSA_COSMIN » 07 Mai 2011, 10:49

Multumesc! :D

arapaima
senior
senior

Mesaj de arapaima » 07 Mai 2011, 13:58

HAYABUSA_COSMIN scrie:Multumesc mult Arapaima!
Respectele mele!
Te inteleg perfect atunci cand spui ca nu are ce sa te retina aici. Am doi frati plecati de ani de zile in UK si nici nu vor sa mai auda de Romania. Vin in vizita in fiecare an dar este suficient. Oricat am fi de patrioti si de nationalisti, trebuie sa fim realisti in primul rand. Tara asta nu iti ofera absolut nimica de calitate :(

Iti doresc sa-ti realizezi visul cat mai curand.

scuze pentru off-topic

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Mai 2011, 14:13

Nici dincolo nu sint ciinii cu colaci in coada ,dar nici aici in tara climatul ideal.Felicitari ca ai reusit sa iei decizia de a parasi tara asta nenorocita de toti politicienii.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 07 Mai 2011, 17:18

semlecangheorghe scrie:Nici dincolo nu sint ciinii cu colaci in coada ,dar nici aici in tara climatul ideal.Felicitari ca ai reusit sa iei decizia de a parasi tara asta nenorocita de toti politicienii.
Am fost in tara patru saptamani, dar va rog sa ma credeti ca nu as fi crezut vreodata sa-mi doresc sa plec cat mai repede de acasa.
Avand o groaza de chestii de rezolvat m-am lovit de dezinteresul total al autoritatilor. Si culmea, unii parca asteptau sa primeasca cate o "atentie" desi is platiti (e adevarat ca nu prea bine) sa faca lucru respectiv. Nu am vrut sa dau nici o atentie, dar m-am impotmolit de incapatanarea unui idiot si o fost musai sa-i bag ceva in buzunar; sigur m-a injurat cand a verificat si a vazut ca a primit doar 50RON :lol:
Cosmin sa-ti dea dumnezeu sa reusesti si sa gasesti ceva sigur de munca in strainatate. Daca esti hotarat sa muncesti din greu o sa-ti fie mai bine decat in tara

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 07 Mai 2011, 18:34

Nah,ca io ziceam ca sint singurul care-i circotas..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

HAYABUSA_COSMIN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de HAYABUSA_COSMIN » 07 Mai 2011, 19:23

Va multumesc tuturor pe acesta cale pentru sustinere si parerile impartasite!Astept in continuare orice propunere... :D ! :arrow:

Cum s-o face oare ca cei mai saritori sunt tot muscarii????????? :wink:
Mai ca as retrage sculele de fly de la vanzare si as umbla cu grija prin albia raului doar doar sa incerc genul poate gasesc si eu ,,acel ceva'' ce ii deosebeste

Scrie răspuns