dedesupt unde?Tavi scrie:Am vazut la Rex Hunt cum ridica pestii cu o mana de dedesupt si a dreaq pesti stateau cuminti.
Zicea barbosu ca daca ii ridici asa se calmeaza cateva secunde, teoretic suficient cat sa-i salti in barca sau pe mal.
ati incercat asa?
cum tinem stiuca?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
rex ii tinea cu burta-n sus si o vreme pestii erau ca in transa 
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
watermoccasin
- veteran

Se spune ca meseriasii scot stiuca cu mina ; daca vrei sa o pastrezi, dupa ce o executi cit mai subit posibil, poti sa o tii si de esofag daca-l gasesti !
Stiucile fotografiate nu erau in agonia compresiei digitale asupra globilor oculari!!!! asa ca ...lasati subiectul balta si gasiti lucruri mai serioase de povestit!!!
Vorba craparilor : frate !!!! ce vezi la mine nu e burta.., am o boala de piele !!!!
Stiucile fotografiate nu erau in agonia compresiei digitale asupra globilor oculari!!!! asa ca ...lasati subiectul balta si gasiti lucruri mai serioase de povestit!!!
Vorba craparilor : frate !!!! ce vezi la mine nu e burta.., am o boala de piele !!!!
Nu cred ca face bine la imagine sa tii stiuca de ochi......
Cand mai prindeam stiuca , asta fiind prin '94 - '95 foloseam minciogul , indiferent de marimea stiucii ca multe erau mici si le eliberam......dar sa va spun ceva:
am vazut pescari care daca prindeau cate o marlita , o dadeau de pamant cu ciuda ca e prea mica.......
Nu pot spune spune decat : ''JENANT DOMNILOR''
Pacat ca unii nu stiu sa pretuiasca natura!!!
Cand mai prindeam stiuca , asta fiind prin '94 - '95 foloseam minciogul , indiferent de marimea stiucii ca multe erau mici si le eliberam......dar sa va spun ceva:
am vazut pescari care daca prindeau cate o marlita , o dadeau de pamant cu ciuda ca e prea mica.......
Nu pot spune spune decat : ''JENANT DOMNILOR''
Pacat ca unii nu stiu sa pretuiasca natura!!!