Cum se pescuieste un EverGreen!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Dragos Cretu
- senior
Cum se pescuieste un EverGreen!!!
Mare atentie pe la minutul 3:10....si chiar Katsutaka Imae!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=H5jhTKRA ... re=related
Enjoy...
http://www.youtube.com/watch?v=H5jhTKRA ... re=related
Enjoy...
- semlecangheorghe
- veteran
- Dragos Cretu
- senior
E campionul Japoniei la bass, ani la rand...in Japonia e un idol pentru toti pescarii de bass.Jedi scrie:Doamnee....e chiar el..Acum pot sa mor linistit. E blegul in colanti de balerin,care scapa lanseta sau alalaltu care se azvirle in apa dupa ea?Cine-i mao asta?
Si tot el este cel care a proiectat seria Temujin pentru EverGreen.
Si tot el a proiectat seria Elite Tournament pentru Champion Boats.
Si tot el are Imakatsu.
Mai vrei sa stii?

-
- veteran
-
- utilizator constant
- Dragos Cretu
- senior
Nu ma, ...n-ati inteles. De fapt asta e tehnica...
Datorita ferocitatii atacului, dai drumu la piper sa nu ti-l rupa,...e musai sa ai si un trepadus cu tine in barca care sa sara dupa ea, musai ca trepadusul sa fie legat cu sfoara de un picior, de care tii bine,...de sfoara, m-ai inteles, pac-pac, .... si uite asa incepe drillu`...
Acuma serios, io am patit-o cu un avat, la fel...
Si altadata, tot cu un avat mi-am luat un ditamai cotoru` de lanseta in bijuterii...de nu stiam ce sa fac mai intai, sa sar pe calcaie sau sa tin de bat...
.....De atunci folosesc lansete cu cotorul mai scurt...
Datorita ferocitatii atacului, dai drumu la piper sa nu ti-l rupa,...e musai sa ai si un trepadus cu tine in barca care sa sara dupa ea, musai ca trepadusul sa fie legat cu sfoara de un picior, de care tii bine,...de sfoara, m-ai inteles, pac-pac, .... si uite asa incepe drillu`...
Acuma serios, io am patit-o cu un avat, la fel...

Si altadata, tot cu un avat mi-am luat un ditamai cotoru` de lanseta in bijuterii...de nu stiam ce sa fac mai intai, sa sar pe calcaie sau sa tin de bat...

Dragos Cretu scrie:Nu ma, ...n-ati inteles. De fapt asta e tehnica...
Acuma serios, io am patit-o cu un avat, la fel...![]()
![]()
Si altadata, tot cu un avat mi-am luat un ditamai cotoru` de lanseta in bijuterii...de nu stiam ce sa fac mai intai, sa sar pe calcaie sau sa tin de bat...![]()

Si eu am patit tot la avat sa-mi ia lanesta din mana si inceram sa o prind in aer... de parca incercam sa prind muste...