Cum sa te salvezi din fabrica de sclavi !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 21 Noi 2011, 00:33

Ati vazut "American Beauty" ?

Stiati ca plauiesc sa ma duc de sarbatorile de iarna intr-un voiaj de pescuit ? :D

Da , exact atunci cand aproape toata suflarea lumii o sa stea sa faca ceva ce face din cauza ca "toata lumea face asa" , io o sa dau la peste de zor !

Si aia la hotel o sa zica ca-s nebun pentru ca fac ce vreau in timp ce ei fac ce face restu , din motiv ca toata lumea face asa , nu vezi , toti fac asa !

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 21 Noi 2011, 05:23

SF scrie:Ati vazut "American Beauty" ?

Stiati ca plauiesc sa ma duc de sarbatorile de iarna intr-un voiaj de pescuit ? :D

Da , exact atunci cand aproape toata suflarea lumii o sa stea sa faca ceva ce face din cauza ca "toata lumea face asa" , io o sa dau la peste de zor !

Si aia la hotel o sa zica ca-s nebun pentru ca fac ce vreau in timp ce ei fac ce face restu , din motiv ca toata lumea face asa , nu vezi , toti fac asa !
beton!
eu cred ca doar pe 31 ziua voi pescui... seara cu "ce trebuie facut"
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 21 Noi 2011, 09:40

ovidiu scrie: eu cred ca doar pe 31 ziua voi pescui... seara cu "ce trebuie facut"
Te cam rascolesc amintirile cu 31 Decembrie, a ? :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

dori
senior
senior

Mesaj de dori » 22 Noi 2011, 13:19

Salut!

Interesante lucruri, dar... se uita pesemne ca si pentru a face sau obtine cel mai mic lucru trebuie, in momentul de fata , ai ai bani. Daca la inceput credeam, oarecum, ca un om cu oarece cultura este capabil sa gandeasca, de cand am facut filosofie, in adevaratul sens al cuvantului, am inteles 2 lucruri: 1. informatiile fara puterea dea le interpreta sunt ca si cand n-ar fi; 2. Cogito ergo sum ar putea fi inlocuit de dobito ergo sum (nu mai stiu exact cine zicea)..Scoala lui Socrate sau alte Academii gen Platon (sper ca nu ma insel) mai exista ? Mda.. a zice ca poti fi autodidactic e usor insa.. pe langa necesitatea constientizarii nevoii .. trebuie si aptitudini personale. pot afirma ca intr-ale gandirii sunt la inceput, dar..

In acest moment sunt la Universitate, pe fuga, de aceea nu pot formula cum as vrea, dar...

Spor si numai bine!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 06 Dec 2011, 01:01

Si eu am avut mari rezerve in urma citirii articolului lui Pera Novacovici. Poate din cauza ca am invatat inainte de 89, dar in timpul liceului si al facultatii chiar am invatat multe si nu doar in sistem de memorare ca papagalul.
Un lucru bun e si faptul ca articolul naste polemici si ne mai pune niste neuroni in miscare. Articolele lui Pera, mi-au adus aminte de un film din 2006 care, la vremea lui a starnit multe discutii si controverse. "The secret". L-am cautat si l-am vazut din nou. Multi il stiti, dar eu cred ca merita revazut. Fiind optimist incurabil, intotdeauna am crezut in puterea gandirii pozitive. In linkul de mai jos e varianta intreaga, vreo ora si jumatate, cu subtitrare in limba romana:
http://www.videome.ro/the-secret-secret ... re-romana/
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 06 Dec 2011, 07:58

Nemernic scrie:
ovidiu scrie: eu cred ca doar pe 31 ziua voi pescui... seara cu "ce trebuie facut"
Te cam rascolesc amintirile cu 31 Decembrie, a ? :lol:
la mine de vreo 8-10 ani e traditie sa pescuiesc pe 31 Dec, anul trecut am prins un strap pe Pantelimon :D. Din pacate pe 30 Decembrie, pe 31 lacul inghetase :)
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=12958
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Scrie răspuns