14-15 zile peste o luna!ilie scrie:In 14-15 zile se curatza![]()
Cum e vremea si apa pe la noi ?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Ce dracu' sa zic, m'as duce la peste da' ma dispera saracia. Sunt trei cazuri: 1. Bate din spate, ajung imediat, 2. Bate din lateral, nu stau pe drum orice as face, 3. Bate din fata, nici nu pot sa ies din parcare. 33,3(3)% sanse de reusitatoni f scrie:cernica, ilfov. apa din piscina la fel ca cea din lac. broaste semnalate in zona skimmerului.
ps: bei todi, ce mai zici mah ?
johnny, de ce vrei sa stii debitul Dunarii?
Sper sa iasa soarele si pe ulita noastra.La propriu si la figurat!kzoli scrie:Tg Mures
A iesit soarele sunt 10 grade Muresul e mare si tulbure in continuare ...
Nori la Aiud , Muresul se uita cu mult interes la culturile oamenilor...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Mda...adiwolf scrie:cred ca urmatoarele zile o sa iti doresti acei nori de ploaie.zamfi scrie: Sper sa iasa soarele si pe ulita noastra.La propriu si la figurat!![]()
............
dupa cum anunta astia, cica vin calduri caniculare
zamfi, la munte e racoare si bine, iar daca mai trage si un pastravior....
Muresul este in scadere accentuata si se prinde mreana la greu!
Sper adiwolf ca undeva prin 15-20 iunie sa prind si eu pastraviori ...Doar ca sper sa aiba mustati si sa fie sariti de metru
Legat de pastravi ...daca nu te linistesti iti mai pun niste poze
In rest astept deschiderea de sezon si invitatia pe Olt ! Ca poate aveti nevoie de pozar!
Merci ! La fel sunteti si voi ! Ma refer la oamenii de bun simt si la care le place sa stea sub cerul liber...Am observat ca oricum o iei sunt totusi destul de multi pe aici ...adiwolf scrie:da ce invitatie iti mai trebuie??
sa trimit fanfara cumva??![]()
![]()
fi serios, doar stii bine ca esti asteptat si binevenit oricand.
Ps: frate m-ai omorat de tot cu dihania aia