sunt membru nou pe aici dar pescar "batran"
am scris cate ceva pe topicul care lo deschis Gabii(vreau sa-mi fac balta)
baiatu asta o fost extraordinar in pasiunea lui(hello gabii pe unde te-ai ascuns omuleee!!!)
dar noi pescarii la ora actuala suntem atat de stresati si frustati din pricina ca nu mai putem prinde peste ca lor otravit astia cu combinatele,
iar braconierii au facut ravagii
In intampinarea acestor realitati fratilor pescari nu avem alta alternativa decat sa crestem noi cei care avem posibilitati , peste in sistem semiintensiv cu posibilitate de a si pescui in balta sau bazinul nostru.
Eu locuiesc in Iernut jud Mures, si imi amintesc bine cum prindeam peste in raul mures cu unelte improvizate,era mult peste pe margine plevusca misunau ca viermii
\Timpul o trecut si dupa ce so dat in functiune fabrica de zahar de la Tg Mures, ei cand spalau instalatiile deversau in raul mures si aproape tot pestele era cu burta in sus din pricina melasei...cei din jud mures stiu bine asta ca or vazut
deci asta se numeste inconstienta si crima !!!
de la tg mures pana la baraj la Iernut muresul era alb de peste, cei mari erau capturati iar cei mici mureau....criminaliii!!!
in ultimii ani am mai fost la pescuit pe mures dar rar de tot am prins, ultima data mai jos de termo am luat un crap de 3 kile, dar asta o fost acum vreo 10 ani

M-am enervat, m-am suparat si am zis; gata imi fac balta, chiar daca e mica dar sa fie peste si sa pescuiesc cu fetele si nepotii...
va urma