crapul chinezesc

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
soveja lucian
junior
junior

crapul chinezesc

Mesaj de soveja lucian » 10 Iun 2005, 18:16

:?: :?: o intrebare ......sunt intr-o zona in care crapu chinezesc e destul de raspandit..si nu stiu la ce momeala sa il prind si in ce conditii....am incercat sa ma interesez si prin alte parti dar nu am gasit mare lucru.....daka cineva stie putin mai multe despre ei il rog frumos sa imi impartaseasca si mie cateva informatii despre ce si cum mananca,,monturi....

claudiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de claudiu » 10 Iun 2005, 18:21

Hello man..

Si eu is din Iasi.
Zici ca e raspandit ?
Unde e raspandit?
Ca vreau shi eu sa il prind.
Dar nu prea se gaseshte decat la Larga Jijea cu tichet de 400.

Tu despre ce locuri vorbeshti ?

Claudiu.
PS: vezi ca aici e sait de rapitori shi te spanzura ashtia.
Dar poate or sa fie ingaduitori.

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 10 Iun 2005, 18:33

Vezi ca este pe www.crap.ro un topic dedicat acestui peste.

soveja lucian
junior
junior

m

Mesaj de soveja lucian » 10 Iun 2005, 18:38

:roll: imi cer scuze dak e numai pt rapitori .......io am vazut akolo "discutii generale despre pescuit"......pai crapu chinezesc e in proportii f f mari pe jijia...crede-ma mai ales in partea superioara a sa....mai putin spre sud....dupa fiecare revarsare a jijiei am vazut f multi crapi chinezesti ramasi pe ses prin locurile putin mai joase dupa revarsari...aceasta specie e foarte putin cautata si exploatata din diverse motive... :D asa k "ce bafta pe noi" si de asta intrebam cu ce se hraneste

Dreamer
Moderator
Moderator

Mesaj de Dreamer » 11 Iun 2005, 00:39

salut lucian 8)
te intrebi cu ce se hraneste.....pai....in mod normal chinezestii de care zici(la novac si sanger cred ca te referi) sunt planctonofagi...deci cam greu de atras.....la carlig......
Desi ca metoda de pescuit "sportiv" am vazut eu nise buni "prieteni" care dadeau la spinning, recuperand repede ca la avat si "naluca" folosita.....era....cateva triple super ascutite :evil:
Alte metode din astea "sportive" mai gasesti prin forum.... dar te avertizez ca acest tip de pescuit este rezervat celor cu bani multi si minte......putina :wink:

gabii
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabii » 13 Iun 2005, 08:17

Pt Crap chinezesc: Bomba cu mamaligafacut din apa baltii, chiar pe malul apei, iar in carige pui pufuleti colorati, galbeni, verzi rosii etc. Metoda asta am vazut-o la Sibiu la o balta... si chiar dadea rezultate, prindea unu in disperare fitofagi intre 6 si 8 kg/bucata! De dimineta pan ape la prnaz prinsese 6 pesti... e misto drilul, sa vezi ce salturi fac pestii astia cand ii aduci aproape de mal si vad minciogul... huuuh! Apoi el tinea pestii prinsi priponiti cu sfoara... cand mai prindea cate unul, ceilalti priponiti se speriar si incepeau si ei sa sara din apa... un spectacol (destul de macabru) da interesant.

Personal interesul meu pt acest peste = 0!

Numai bine!
Gabii

andreiL
junior
junior

Mesaj de andreiL » 20 Iun 2005, 13:23

eu am vazut chinezesc prins la viermisor si la expandat...in rest ,la solesti,"pescarii" il prind la japca...

Scrie răspuns