COUNTERUL IN EXCES DAUNEAZA GRAV SANATATII!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 13 Ian 2008, 14:52

Dragii mei, acel individ, era inregistrat (nu stiu daca regizat sau nu) in timp ce juca alt joc decat CS (Eu as paria mai toti banii pe Unreal Tournament). Insa, alt destept (ma gandesc ca ala ce l-a inregistrat pe primul destept) a regizat filmul si a bagat secventele din CS, pentru a zice mai apoi "uite ce face CS din om".
Si acum, ca munca pt acasa, daca vreunul din cei care se lauda ca au jucat atat de mult CS si sunt siguri ca individul juca CS, imi va gasi pe orice harta din CS, coloana sonora ce apare in anumite secvente in timp ce urla neamtzu....are o bere de la mine :).
Ma repet, faceti abstractie de imaginile cu CS din film, ci fiti atenti la coloana sonora ce apare in timp ce individul isi face de cap. :D
Bafta!!

Blue_Fox
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Blue_Fox » 13 Ian 2008, 14:55

E veche faza da e counter 1.6 pe harta dust sau dust 2 nu mai retin
Life's short, so live the most of it!

Rambo
senior
senior

Mesaj de Rambo » 13 Ian 2008, 15:34

Orice o fi...ziceti de nu v-ati distrat bine :lol: :lol:

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 13 Ian 2008, 15:58

Baieti, daca vreti ridic miza si la 2 beri, sau sa fie si mai interesant 10 voblere :), dar tot nu mi le luati :D.
Ascultati atent (daca stiti deutsch :), intre secundele 7-10) ce urla ala "Ich will Unreal Tournament spielen!!!" .
Cat despre amuzant...eram pe jos cand a inceput ala "positive thinken!! Time fur positive thinken :))!

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 14 Ian 2008, 17:28

Ma bag! La 20 de voblere si 20 de beri! Daca vrei, iti pun in CS 1.6 in loc de "fire in the hole" sa iti cante aia "desteapta-te romane"! Pe bune! Sau, "ooooo, viiiaaaaataaaa meeaaaaaa"...e simplu :). Imaginile sunt din counte strike...100%

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 14 Ian 2008, 19:28

:lol: :lol: :lol: Dr. pike..jur ca esti simpatic. :lol: :lol: :lol: .
Nimeni nu a zis ca imaginile prezentate in filmulet nu ar fi din CS. Am poate peste 3000 de ore de CS jucat la viata mea. Deci stiu ca imaginile prezentate sunt din CS. DAR!!!! Ala nu joaca CS. Joaca UNREAL TORUNAMENT, insa individul care a editat filmul a bagat imaginile din CS in loc de cele din UT. :) Probabil ca i s-a parut lui mai interesant sa zica.."uite ce face CS din om, decat sa zica, alt maniac de Unreal tournament". Am mai scris si in postarea anterioara, ascultati ce spune neamtzu' intre secundele 7-10 :D.

Head shot! :)

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 14 Ian 2008, 21:16

ma da vad ca suntem destui care jucam CS pe forumu asta...
daca aveti toti STEAM (licenta) poate dam un joc online sa va arat cum sta treaba :twisted:
daca e de pariu , pun si io la bataie vreo 10 volblere ca jocu din film NU este CS :wink:

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 14 Ian 2008, 21:27

Indiferent ce juca Cs sau Unreal, copilul ala e un cretin sadea!!!!
Asa comportament o poate avea numai un bolnav mintal si asta o spun cu toata seriozitatea :shock: :shock: :shock:

greere4
junior
junior

Mesaj de greere4 » 15 Ian 2008, 07:44

asta joaca UNREAL . nu am steam original dar totusi poate gasin un server si :twisted: :twisted: :twisted: ne facem un program de bubuit cel putin cat tine frigul ce ziceti :twisted: :twisted: :twisted: amatori ceva?? daca aveti chef bagati idul asta pe mes si dati un semn cand aveti un server si vreti sa jucam greerepatru :twisted: :twisted: 8)

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 15 Ian 2008, 08:20

si eu sunt amator de CS ...

psicho, joci cumva pe u-nite ?

Scrie răspuns