Aseara vazui finala, si pot spune ca mai mult decat ca e atat de "al nostru", mi-a placut cum canta.
Am vazut cu alti ochi opera si am inteles intr-o alta lumina muzica marilor clasici pe care ii interpreteaza Costel. Si ma bucur ca ramane in Spania.
Bravo lui!
....ier babuta de la teveu: "Romania fruncea!", a spus tot.
Costel Busuioc... un om deosebit.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Costel Busuioc... un om deosebit.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
- veteran
salut .
nu va mai imbatati cu apa rece .
un COSTEL plin de talent ,nu a reusit in romania sa ajunga decat zidar ;ca sa traiasca mai bine a plecat in spania la sclavareala .avea vreo sansa in romania :zero .
ca tenor in romania, il mancau de *** toti rahatii din showbis.
COSTEL arata inca odata ce neam santem si care e valoarea omului in rom.istoria se repeta;ce ar fi fost ionesco,eliade ,brancusi,cioran,coanda ,daca ar fi ramas in romania .va spun eu martiri ai culturii si stiintei .
dar vorba aia "asta-i p..a,cu asta f....m.
sa vedeti ce o sa-i sufle in *** romanii lui costel ,ce de prieteni o sa apara .d'ale carnavalului .
cred ca COSTEL e prea bun pt rom .
nu va mai imbatati cu apa rece .
un COSTEL plin de talent ,nu a reusit in romania sa ajunga decat zidar ;ca sa traiasca mai bine a plecat in spania la sclavareala .avea vreo sansa in romania :zero .
ca tenor in romania, il mancau de *** toti rahatii din showbis.
COSTEL arata inca odata ce neam santem si care e valoarea omului in rom.istoria se repeta;ce ar fi fost ionesco,eliade ,brancusi,cioran,coanda ,daca ar fi ramas in romania .va spun eu martiri ai culturii si stiintei .
dar vorba aia "asta-i p..a,cu asta f....m.
sa vedeti ce o sa-i sufle in *** romanii lui costel ,ce de prieteni o sa apara .d'ale carnavalului .
cred ca COSTEL e prea bun pt rom .
walleye
Da...dar toti Romanii care ne-au facut celebri si s-au realizat in strainatate, s-au nascut si au crescut in Romania...
Asta cred ca e meritul cel mai mare al Romaniei...:
Iti pune atatea piedici incat daca reusesti sa scapi din "purgatoriu" si ajungi intr-o zona cat de cat normala te dezvolti peste masura!
Asta cred ca e meritul cel mai mare al Romaniei...:
Iti pune atatea piedici incat daca reusesti sa scapi din "purgatoriu" si ajungi intr-o zona cat de cat normala te dezvolti peste masura!
Spining....Prea bun ca sa fie light...