Un documentar care trebuie văzut:
https://www.youtube.com/watch?v=XFF2ECZ8m1A
Din păcate în afara SUA nu se poate vedea decât la TV sau ilegal. Duminică la 21 cred că e episodul 4 pe National Geographic. Se poate downloada de pe thepiratebay.
Cosmos: A Spacetime Odyssey
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cosmos: A Spacetime Odyssey
foarte intersant.
l-am urmarit pe tot pana acum.
ce-a mai tare-mi pare chestia asta:
cica ,galaxia noastra o sa fie traversata de galaxia Andromeda in aproximativ un miliard de ani. se sustine ca inafara de cerul noptii extrem instelat n-o sa fie nimic remarcabil in acest eveniment tinand cont de distantele foarte mari dintre stele.
da io nu-i cred pana nu vad cu ochii mei.
vreau dovezi palpabile
cica ,galaxia noastra o sa fie traversata de galaxia Andromeda in aproximativ un miliard de ani. se sustine ca inafara de cerul noptii extrem instelat n-o sa fie nimic remarcabil in acest eveniment tinand cont de distantele foarte mari dintre stele.
da io nu-i cred pana nu vad cu ochii mei.

vreau dovezi palpabile

Pai atunci... La Multi Ani! conasule!rine scrie:foarte intersant.
da io nu-i cred pana nu vad cu ochii mei.![]()
vreau dovezi palpabile

Are si DeGrasse Tyson farmecul lui ca povestitor, dar parca tot originalul lui Sagan e mai frumos, chiar daca efectele speciale ale secolului asta nu se compara cu cele din mileniul trecut. Sa-i zicem o sinteza a lucrurilor esentiale pe care ar trebui sa le cunoasca orice om. In rest, si "Through the wormhole" narat de Morgan Freeman e la fel de interesant (rula, sau poate inca ruleaza pe Discovery Science).
Hug me, I'm mentally unstable!

Mi-a placut si mie seria cu Sagan. Imi place asta ca nu e tocmai o reeditare a celui vechi.