copil inecat in lacul pantelimon

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ionut the carp
veteran
veteran

copil inecat in lacul pantelimon

Mesaj de Ionut the carp » 05 Mar 2008, 13:17

trecand pe langa podul de la lacul panteliom in urma cu 20minute am observat agitatie multa. Era vorba de un copil de numai 10 ani ce a iesit cu barca si s'a inecat...nu stiu daca l'au gasit sau nu... ce cauta acel copil de numai 10ani si neinsotit cu o barca( nu stiu daca era din pvc sau lemn) pe o astfel de vreme? stiu ca se braconeaza ft mult acolo, cunosc un pusti care la 6 ani arunca prostovolul si baga "thailandezele" ceva de speriat... I'am oferit o undita dar degeaba...

din pacate educatia primita acasa l'a dus la pierzanie... :(

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 05 Mar 2008, 13:46

:( :( :( :(

chiar si asa, dumnezeu sa-l ierte ....

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 05 Mar 2008, 14:03

chestiile cu plase si inecati nu-s o noutate pe pantelimon.
daca politia sau jandarmii i-ar intreba si pe pantelimon si pe fundeni ce cauta pe apa in jgheaburile alea bagand plase... poate nu ar mai iesi pe apa.
dar asa nu-i deranjeaza nimeni.

un copil de 10 ani. o fi de vina saracia? autoritatile? oricum le doare in basca....
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 05 Mar 2008, 14:24

ovidiu scrie:chestiile cu plase si inecati nu-s o noutate pe pantelimon.
daca politia sau jandarmii i-ar intreba si pe pantelimon si pe fundeni ce cauta pe apa in jgheaburile alea bagand plase... poate nu ar mai iesi pe apa.

un copil de 10 ani. o fi de vina saracia? autoritatile? oricum le doare in basca....
ovidiu

daca ai sta mai mult timp pe acolo poate ai intelege... ce s'a spus ca primarul a fost bagat in dubita si dus in padure cu sabia la gat ptr a le da romanasilor terenuri e adevarat ;) si cu autoritatile e cam la fel... trebuie facuta o strangere de c***e in masa ptr a rezolva ceva :evil: acum nu iau apararea autoritatilor care sunt degeaba :evil: :evil: :evil:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 05 Mar 2008, 14:38

p.s poate fi vorba si de saracie, dar sunt domenii in care riscurile sunt mai mici si pot fi de viitor... ca ajutor de zidar spre ex. se contruieste ft mult in zona aceea si cred ca daca cara o roaba de nisip sau o galeata cu ciment poate nu se inampla asa ceva, unii fac asta si din mania de a distruge, de a face rau...pur si simplu nu se gandesc decat la un singur lucru...

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 05 Mar 2008, 15:38

trist, Dumnezeu sa'l ierte.

am cunoscut si eu un pustan de 14 ani lipovean care baga plase pe sinoe noaptea :shock: cand il vedeam seara cum lua barca si'i dadea inainte pe lac pana se pierdea in imensitatea aia ma luau fiorii...

asta e viata in romania

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 05 Mar 2008, 22:27

Ionut the carp scrie:
ovidiu scrie:chestiile cu plase si inecati nu-s o noutate pe pantelimon.

ovidiu

daca ai sta mai mult timp pe acolo poate ai intelege... ce s'a spus ca primarul a fost bagat in dubita si dus in padure cu sabia la gat ptr a le da romanasilor terenuri e adevarat ;) si cu autoritatile e cam la fel... trebuie facuta o strangere de c***e in masa ptr a rezolva ceva :evil: acum nu iau apararea autoritatilor care sunt degeaba :evil: :evil: :evil:
chiar inteleg Ionut. Am pescuit vreo 10 ani pe Pantelimon, si pe Dobroiesti...si am vazut de sute de ori copii cu jgheaburi din alea facute de ei, cum bagau plase pe vant...valuri... de la dezghet pana la inghet.

Chiar stiu pe un tip care avea 7 copii si-i trimitea sa bage plase langa stufurile de vis-a-vis de strand. si bagau plasele intrand in apa pana la gat in noiembrie... e viata grea...

drept ca de vreo 5 ani am abandonat Pantelimonul.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Mar 2008, 12:40

Oricum e un copil,si oricand un copil pateste ceva rau nu pot sa nu ma gandesc imediat la al meu,unde or fii fost parintii aia?D-zeu sa-l odihneasca. :cry:

Scrie răspuns