Copil crescut in cusca!!!!!!!:((((

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
musKloiu
veteran
veteran

Copil crescut in cusca!!!!!!!:((((

Mesaj de musKloiu » 13 Mar 2006, 23:28

Eu am ramas fara cuvinte.... traducerea din italiana in romana facuta de antena 1 era de fapt un reportaj abject(eu daca vedeam asa ceva ii bateam pe decrepitii aia din DC oare...Moldova....luam copilul si il duceam la sediul institutiei de kk care se ocupa de protectia copilului....da nu din Moldova...) ....italianul ala le zicea "brute"... dar pe post se zicea altceva...... :?
De ce oare ii platim pe cei ce se ocupa cu protectia copilului? ca sa tolereze asa ceva?
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 14 Mar 2006, 00:07

nu am apucat sa vad stirea...cum au justificat parintii faptul ca tin copilul in cusca? :shock:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 14 Mar 2006, 00:23

Fata este crescuta de bunici.
Justificarea?
Face rele...:x
Eu trebuie sa lucrez, nu am timp :(
Prostie, saracie, inconstienta si ignoranta - "fabricat in Romania"
Ziaristul italian a spus ca asa ceva a vazut doar in Africa :?

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 14 Mar 2006, 05:33

dupa stirile cu copii crescuti in pungi de plastic ingropate in pamant, nu ma mai mira nimic. :evil:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 14 Mar 2006, 12:33

am vazut eu de curand, in SUA, aceeasi chestie
cred ca avea peste 10 ani deja, de cand il tineau intr-o camera

daca stai sa numeri serial killers si sexual predators cati sunt in State, pe cap de locuitor, ajungi la concluzia ca suntem mici copii

italianul alaa cu gura mare nu a vazut pana acum minore sechestrate prin bordeluri pe la ei pe acolo ?
nu se mai mira ?

asa ca sa ne lase

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 16 Mar 2006, 00:08

danr scrie:am vazut eu de curand, in SUA, aceeasi chestie
cred ca avea peste 10 ani deja, de cand il tineau intr-o camera

daca stai sa numeri serial killers si sexual predators cati sunt in State, pe cap de locuitor, ajungi la concluzia ca suntem mici copii

italianul alaa cu gura mare nu a vazut pana acum minore sechestrate prin bordeluri pe la ei pe acolo ?
nu se mai mira ?

asa ca sa ne lase
Ai dreptate....da atunci sa ne lase si ai nostrii care doar au impresia ca fac protectie sociala.....corect?
Macar in Amerca sau Italia banii pt protectie sociala se duc unde trebuie sau macar sunt folositi mult mai eficient decat in tara lui "FANE BABANU" cu casa trainica de chirpici si geaca de fash cu emblema de mercedes pe ea...... :cry:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 16 Mar 2006, 00:15

da asta e tara de kkt oricum
bani putini, saracie si prostie mai multa
dar nu neaparat mai multa rautate

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 16 Mar 2006, 00:26

Saracia asta nationala a noastra genereaza o lipsa de educatie care clar da nastere unor monstrii...acu daca privim prin lume ii putem incadra pe ai nostrii la "fara premeditare" da tot monstri raman......oricum rautatea in adevaratul sens al cuvantului nu ne caracterizeaza ca natie indiferent daca ne "doare" mai mult de capra vecinului.....macar noi ne conciliem mult mai repede ca altii.... :)

noname
veteran
veteran

x

Mesaj de noname » 16 Mar 2006, 21:30

cu 3 ani in urma a fost descoperit un caz asemanator in Judetul Buzau, nu departe de locurile pe care la vizitam aproape saptamanal. Am ramas foarte surprins sa aflu ca niste scrintiti mintal tineau un copil de 3-4 (din cate imi amintesc) ca pe un animal. Au fost mai multe cazuri asemanatoare cu parinti bolnavi mintal, din nefericire, daca victima(copilul) trece de varsta 7 ani in acele conditii este pierdut definitiv, daca este gasit pana la 6-7 ani are sanse sa invete sa vorbeasca si sa se comporte omaneste dar va ramane marcat pe viata. Imi amintesc acum de alt eveniment ciudat ce a avut loc la Brasov; numai ca era vorba despre un pusti gasit in padure :(

Scrie răspuns